Tipy na dárky pro ženy a muže rok 2020

Tipy na dárky pro ženy a muže rok 2020

Dárky pro ženy, muže i děti z každého ranku pro vaše spokojené Vánoce naleznete v tomto stručném článku nabitém skvělými tipy na dárky na Vánoce.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Tipy na dárky pro ženy

Diář jako dárek pro ženyDiář plný radosti vytvořila známá designová návrhářka a mentální koučka Olga Bušková. Diář pro ženy a dívky lze využívat jako klasický zápisník, ale navíc se každý měsíc dozvíte různé pranostiky a drobné rady usnadňující život. Olga Bušková je také specialistkou na harmonický prostor. Ráda říká, že rok je velký dům s dvanácti pokoji, akorát mají jinou barvu, teplotu a dekoraci, a záleží jenom na vás, jakou bude mít i náladu. Diář není datovaný, a tak můžete s plánováním začít kdekoliv a kdykoliv. Prostě ideální dárek pro ženu.

Brož jako dárek pro ženyVyšívaná brož Javor, Macon & Lesquoy je unikátní v tom, že je vyráběná ručně starobylou technikou. Uchycuje se pomocí spínacího špendlíku. Prostě originální kousek jako dárek pro ženu pro originální osobnosti. Brož je produktem firmy NILA, jejíž sortiment tvoří móda, doplňky a lifestylové produkty nejvyšší kvality. Všechny varianty v nabídce jsou i pro vegany, biokosmetiku a fairtrade produkty. Zakladatelé společnosti si potrpí na smysluplný a odpovědný přístup k věcem, které nás určují.

Přírodní mýdlo jako dárek pro ženyPřírodní mýdlo Blueberry Jam vás potěší rostlinnými oleji, borůvkami, ostružinami a mandlemi. Jako dárky pro ženy představuje mýdlo bezvadnou variantu. Při ruční výrobě těchto mýdel se nepoužívají žádné prefabrikované suroviny. Tyto mýdla se vyrábějí zastudena, kdy se spojují tuky se zásadou a pozdější chemickou reakcí dochází ke spontánní saponifikaci, čili zmýdlení. Při výrobě tohoto skvělého dárku pro ženy se používají nejkvalitnější rostlinné oleje. Přírodní mýdla svou citlivostí při výrobě vyhovují každé pokožce, i těch nejmenších. Produktová řada fancy mýdla jsou zase ovoněná jedinečnými parfémovými kompozicemi. Super tip na dárek pro ženu každého věku.

Tipy na dárky pro muže

Hodinky jako dárek pro mužeHodinky Fearon s červeným ciferníkem, santalovým dřevem a možností vygravírovaného monogramu představují ideální dárek pro muže každého věku. Celý unikátní koncept výroby hodinek vznikl někdy po roce 2000 v začínající firmě Timewood. Do té doby na českém trhu takových hodinek nebylo. Jedinečnost spočívá v tom, že jsou vyrobené ze dřeva. Tudíž jsou lehké a z přírodního materiálu. Produktová nabídka vhodná jako dárek pro muže i ženy obsahuje také módní doplňky, sluneční brýle, motýlky nebo kryty na telefon. Vše je samozřejmě vyrobeno z kvalitního dřeva. Tato exotická dřeva se skvěle hodí ke gravírování laserem. To znamená, že vám do dřeva nakreslí třeba malý obrázek, věnování nebo monogram. A to jako dárek pro muže potěší.

Slivovice jako dárek pro mužeSlivovice Fleret Collection 1850 je skvělým překvapením pod stromečkem pro zralé muže. Tato slivovice pochází z destilérky Fleret, která s neutuchající péčí vyrábí z nejkvalitnějšího ovoce, krystalicky čisté beskydské vody a receptury staré více než jedno století. To posouvá destiláty Fleret o stupeň výš nad konkurenci. Kolekce 1850 se navíc vyznačuje pečlivým výběrem a vývojem designu každé jednotlivé lahve. Hledáte-li dárek pro muže, tak zcela jistě sáhněte po této značce.

Sladká sada nářadí jako dárek pro mužeSada na nářadí vyrobená z kvalitní mléčné čokolády je sen. A co možná víme, sen mnoha mužů. Sada obsahuje pilu, kladivo, švédský klíč, šroubovák a kombinačky. Tento originální dárek pro muže podle výrobce vzniká s vášní pro objevování nových chuťových světů. Jejich ručně vyráběné pralinky disponují 300 chutěmi. Dále u nich můžete koupit horkou čokoládu nejrůznějších druhů, čokoládové fondue nebo čím dál víc populární ovoce v čokoládě. Firma působí po celém světě, a tak jsou jejich produkty prověřené mnoha mlsnými jazýčky. Dárek pro muže a koneckonců i pro ženy najdete na stránkách chocolissimo.cz.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Zboží, které by vás mohlo zajímat

Vybíráme z tipů