Čtenářské novinky na podzim 2019

Čtenářské novinky na podzim 2019

Dny se nám pomalinku zkracují a před námi jsou dlouhé večery s atmosférou vhodnou na relaxaci u zajímavé knihy. I letošní podzim přinesl pár novinek, které stojí za povšimnutí. Ať už vás lákají romantické příběhy nebo napínavé trháky, jistě si z následujících řádků vyberete svůj šálek kávy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Nevítaný host – Shari Lapena; 2019 Kalibr

Pamatujete si ještě bestselery Manželé odvedle či Někdo cizí v domě? Ano, opět se setkáváme s napínavým detektivním příběhem světoznámé autorky Shari Lapena. Představte si partu lidí na samotě v hotelu. Přijde sněhová bouře, všichni jsou odříznuti od okolního světa. První mrtvola – nehoda či vražda? Druhá mrtvola – nyní jasná vražda! Příběh napsaný ve stylu Agathy Christie vás napne až do samého konce.

Myslela jsem, že tě znám – Penny Hancock; 2019 Ikar

Vypadá to, že český literární svět se rozšířil o jednu velmi nadanou spisovatelku. První publikace anglické autorky Penny Hancock přeložená do českého jazyka sklízí na našem území velký úspěch. Novinka určená nejen pro něžná pohlaví vypráví o dlouholetém přátelství Holly a Jules, které ohrozí šokující obvinění Hollyina syna. Jak dopadne dilema, zda věřit svému dítěti či kamarádce? A co když dítě jedné z kamarádek záhadně zmizí?

Bez rozloučení – Samantha Young; 2019 Ikar

Další romantický příběh oblíbené skotské spisovatelky Samanthy Youngové, jejíž knihy jsou nabité erotikou, vás určitě nezklame. Hlavní hrdinka Nora se rozhodne utéct z Indiany do Skotska a začít nový život. Setká se s Aidanem, vzdělaným a přitažlivým umělcem. Co když ji ale osud opět dožene? Dlouhá smyslná kniha, která rozhodně není žádným literárním klišé, vás naprosto pohltí.

Ideální svět – Theresa Hannig; 2019 Omega

Kniha ze škatulky young adult je sice určená pro mladistvé, ale myslím, že zaujme každého milovníka sci-fi žánru. Jak by vypadala Evropa, kdyby se stala samostatným státem a izolovala se od zbytku světa? Nechte se pohltit příběhem, který se odehrává v roce 2052, a o blaho Evropy se starají roboti. Nebo je to jinak?

Nejsem dokonalá? – Michelle Elman; 2019 Leda

Fascinující kniha autorky Michelle Elmanové ukazuje na to, že by každá z nás měla být spokojená s vlastním tělem a s tím, jaká je. Jde o biografii zmíněné autorky, která si za svůj mladý život zkusila opravdu hodně, ale i přes to je jejím osudem pomáhat druhým lidem. Vystudovala psychologii a v knize nás učí vnímat všechny naše pozitiva a neovlivňovat se médii. Uvědomme si, že každý jsme jedinečný a máme svoji cenu!

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Zboží, které by vás mohlo zajímat

Vybíráme z tipů