BEKO Beyond BBIE18300W - 14% sleva

-14%
BEKO Beyond BBIE18300W
5 129 5 989 61
5 129,- Kč

Původní cena: 5 989,- Kč


Hodnocení:


BEKO Beyond BBIE18300W z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, topinkovače a grily, opékací trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným BEKO Beyond BBIE18300W .

Zlevněné zboží

Vestavná trouba BEKO Beyond BBIE18300W:
Beko BBIE18300W
Trouba Beko BBIE18300W si vás získá svým moderním provedením v bílé barvě a praktickým ovládáním. Díky rovnoměrné distribuci vzduchu AeroPerfect zajistí krásně propečené pokrmy. Teleskopický výsuv vám usnadní vyjmutí plechu. Nechybí také parní čištění SimpleSteam, díky kterému budete mít troubu Beko BBIE18300W vždy krásně a hygienicky čistou. SoftClose technologie zajistí tiché dovírání dvířek. — AeroPerfect rovnoměrné pečení ze všech stran jídla— Použité materiály... EcoFiber vzniklé recyklací odpadu— Teleskopický výsuv pro bezpečnější vyjmutí rozpáleného plechu— Vyjímatelné sklo dveří pro možnost vyčištění prostoru mezi skly— Tiché dovření dveří SoftClose
Hlavní přednosti trouby Beko BBIE18300W
Rovnoměrná distribuce vzduchu díky AeroPerfectSoučástí trouby Beko BBIE18300W je AeroPerfect™, které zajišťuje rovnoměrné pečení jídla. Díky tomu zajistíte, že pokrmy budou správně a chutně připraveny. Díky této funkci navíc ušetříte spousty energie při pečení. 
Trouba Beko BBIE18300W podporuje životní prostředíTrouba Beko BBIE18300W myslí také na životní prostředí a udržitelný rozvoj. Přesně proto byly při výrobě trouby použity materiály, které vznikly recyklací rybářských sítí a dalšího odpadu. 
Praktický teleskopický výsuvAbyste měli používání co nejpohodlnější, trouba Beko BBIE18300W je vybavena praktickým teleskopickým výsuvem, který vám umožní snadné vyndávání plechu. Díky tomu můžete pohodlně zkontrolovat průběh pečení vašeho pokrmu, aniž byste museli vynaložit velkou sílu.
Meziskelní čištění pro snadnou údržbu trouby Beko BBIE18300WTrouba Beko BBIE18300W bude vždy krásně čistá díky možnosti meziskelního čištění. Pomocí šroubováku nebo pacek, které jsou součástí dvířek, můžete vnitřní sklo krásně a jednoduše vyjmout. Poté stačí prostor otřít vlhčeným hadříkem a vyčistit nečistoty mezi skly. 
Tiché dovírání dvířek díky SoftClose technologiiSoučástí trouby Beko BBIE18300W jsou speciální dvířka s panty SoftClose, které tlumí náraz a zajistí tiché dovírání dvířek. Dvířka se pomaličku zavřou bez bouchnutí.
Halogenové osvětlení pro osvícení vnitřního prostoru trouby BekoUvnitř trouby Beko BBIE18300W naleznete halogenové osvětlení, které je méně energeticky náročné než klasická žárovka. Navíc krásně a přehledně osvítí vnitřní prostor trouby. 
Technické specifikace
Základní vlastnosti
Energetická třídaAProgramy trouby Kruhové topné těleso, Pravý horký vzduchVysouvání plechu TeleskopickéObjem72 lSíťový kabelAno...

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842427831.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Kuchyně a jídelny Beko, Kuchyňské spotřebiče Beko, Topinkovače a grily Beko, Opékací trouby Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 990,- Kč
9 989,- Kč
Detail
639,- Kč
539,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BEKO Beyond BBIE18300W a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, topinkovače a grily sleva, opékací trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BEKO Beyond BBIE18300W
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

5129,- Kč