MORA VTS 543 BW

MORA VTS 543 BW
7 819 7 659 232
7 819,- Kč

Původní cena: 7 659,- Kč


Hodnocení:


MORA VTS 543 BW z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, topinkovače a grily, opékací trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MORA VTS 543 BW .

Detailní informace

Vestavná trouba MORA VTS 543 BW :
Select brand:
Vestavná parní trouba Mora VTS 543 BW
Elektrická samostatná trouba s funkcí páry
Klenutý tvar trouby
Objem trouby 77 l
Zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu
Dotykové programovatelné hodiny se zobrazení teploty a způsobu ohřevu
Programování doby pečení
Odložení startu s automatickým vypnutím
Možnost regulace teploty 50-300 °C
Program Pizza 300 °C
Multifukční trouba 12 funkcí
Tlumené otevírání dvířek<...br />Snadné a tiché otevírání a zavírání.
Program Pizza
Všechny milovníky křupavé pizzy potěší praktický program Pizza.
Program pro mražená a hotová jídla
Trouba Mora vás potěší také speciálním programem pro mražená a hotová jídla.
Energeticky úsporná trouba Mora VTS 543 BW
Parní trouba Mora VTS 543 BW vám nabídne extra vnitřní kapacitu až 77 litrů pro pečení všech vašich oblíbených pokrmů. Vnitřní prostor trouby je vybaven kvalitním smaltovaným povrchem a trojitým nátěrem, který podporuje tepelnou reflexi a poskytne tak dostatečnou izolaci. Díky kombinaci perfektní izolace trouby a kvalitním skleněným dvířkám dochází ke značné úspoře energie. Dvířka trouby Mora VTS 543 BW jsou celoskleněná, díky čemuž máte naprostý přehled o stavu vašeho pokrmu. Nemusíte tak během pečení troubu otevírat. 
Kvalitní vnitřní osvětlení a celoskleněná dvířka
Díky celoskleněným dvířkám nemusíte troubu Mora VTS 543 BW zbytečně otevírat. Častým otevíráním se totiž teplo vytrácí a trouba se bude znovu muset vyhřát na požadovanou teplotu. Uvnitř trouby se nachází také kvalitní vnitřní osvětlení, které vám dá naprostá přehled o tom, co se v troubě zrovna děje. 
Trouba Mora VTS 543 BW s extra velkým objemem
Pořádáte velkou sešlost či máte početnější rodinu? Trouba Mora VTS 543 BW je pro vás naprosto ideální. Nabídne vám objem krásných 77 litrů. V troubě hravě připravíte hned několik pokrmů najednou, díky čemuž si ušetříte nejen čas, ale také energii. 
Technologie rovnoměrného pečení
Součástí trouby Mora VTS 543 BW je pokročilá technologie rovnoměrného pečení. Díky tomu se horký vzduch rovnoměrně distribuuje přesně tam, kam má. Vaše pokrmy tak budou dokonale uvnitř propečení a na povrchu krásně křupavé. Trouba má navíc zaoblený tvar, který je inspirovaný tradičním klenutým tvarem kamenné pece. 
Rychlé nahřátí trouby
Trouba Mora VTS 543 BW vyniká svým rychlým zahřátím, předehřeje se na 200 °C do 5 minut, což je mnohem rychleji, než bývá zvykem. Dokonce vás trouba sama upozorní světlenou a zvukovou signalizací, až bude připravená a nahřátá na požadovanou teplotu.
Trouba Mora VTS 543 BW s programem Extra pára
Krásně křupavý chléb jako z vaší oblíbené pekárny? Trouba Mora VTS 543 BW vám se vším ráda pomůže. Stačí jednoduše stisknout program s extra párou, který se postará o krásně nadýchaný a na povrchu křupavý chléb. 
Užitečné víceúrovňové pečení
Uvnitř trouby Mora VTS 543 BW můžete péct více pokrmů najednou. Díky extra velké kapacitě se do trouby vejde až 5 plechů najednou, díky čemuž ušetříte spousty času a také energie. Ať už pečete maso, ryby, zeleninu či křupavé hranolky, můžete se spolehnout, že vše bude připraveno přesně tak, jak to máte rádi bez ohledu na to, jestli jsou pokrmy umístění v horní či spodní části trouby. 
Speciální program Pizza
Patříte mezi milovníky chutné a křupavé pizzy? Pak vás jistě potěšíme! Trouba Mora VTS 543 BW má totiž speciální program Pizza, díky...

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782518133.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Topinkovače a grily Gorenje, Opékací trouby Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 990,- Kč
9 999,- Kč
Detail
1 699,- Kč
Detail
1 109,- Kč
1 055,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MORA VTS 543 BW a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, topinkovače a grily sleva, opékací trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MORA VTS 543 BW
Právě si prohlížíte...

7819,- Kč