Vesnice - Kristýna Trpková - audiokniha

Vesnice - Kristýna Trpková - audiokniha
279 279 1370
279,- Kč

Původní cena: 279,- Kč


Hodnocení:


Vesnice - Kristýna Trpková - audiokniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vesnice - Kristýna Trpková - audiokniha .

Detailní informace

Audiokniha:,V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky. S největší pravděpodobností patří jednomu z pohřešovaných dětí, které zde během uplynulých let beze stopy zmizely. Nejenže vše nasvědčuje tomu, že chlapec byl dlouhé roky vězněn někde bez přístupu na denní světlo, dokonce se zdá, že navzdory rozsáhlému pátrání a nejrůznějším hypotézám policistů vesnici nikdy neopustil. Kriminální komisařka Laura Linhartová a její kolega Adam Beneš znovu otevírají dávno odložený případ a pouštějí se do dalšího napínavého vyšetřování. Je možn...é, že se pachatel ukrývá mezi zdejšími obyvateli? A existuje naděje, že jsou zbylé dvě děti ještě naživu? Tři zmizelí chlapci a tajemství, které po letech vyplouvá na povrch. Další případ komisařky Linhartové. Ohlasy čtenářů na knihy Kristýny Trpkové: „Hlavní hrdinka Laura mi neskutečně sedla. Její uvažování a pracovní nasazení mě bavilo a já se od knihy nedokázala odtrhnout. Četla jsem až do pozdních hodin, abych odhalila, kdo je vrah.“ „Skvěle vykreslená práce policie, sympatická vyšetřovatelka, napětí, falešné stopy. Prostě všechno, co od detektivky očekáváte.“ „Prvotina Stvůra se autorce povedla. Myslím, že se vyrovná i světové literatuře.“ Kristýna Trpková (* 1996) žije s rodinou v Holicích. Pracovala jako disponentka zákaznického servisu, nyní se věnuje péči o tři malé děti. Od sedmi let hraje na klavír, kromě toho ve volném čase ráda zpívá, jezdí na kolečkových bruslích nebo peče. Psaní detektivních románů se začala věnovat před narozením třetího dítěte. Zuzana Kajnarová (* 1982) už během studia na ostravském gymnáziu navštěvovala herecké studio a spolupracovala s činohrou Národního divadla moravskoslezského. Absolvovala DAMU – ve třetím ročníku začala hostovat v Divadle ABC a do Městských divadel pražských později nastoupila i do stálého angažmá. Do povědomí filmových diváků se zapsala rolí služebné Dorotky v pohádce Anděl Páně (2005). Drsnější polohu si vyzkoušela v krimisérii Specialisté. Pravidelně se objevuje v dalších televizních seriálech, např. Redakce, Místo v životě, Comeback, Proč bychom se netopili, Přešlapy, Vyprávěj či Labyrint. AUDIOKNIHA: Kristýna Trpková: Vesnice | Čte Zuzana Kajnarová | Režie Jitka Škápíková | Zvuk, střih a mastering Karolína Škápíková | Hudba Bohumil Kalina | Natočeno ve studiu S Pro Alfa CZ | Grafiku podle knižní předlohy adaptovala Yvone Baalbaki | Produkce S Pro Alfa CZ | Supervize Alena Brožová | Vydala Euromedia Group, a. s. – Témbr, v červnu 2023 Nahrávka vznikla podle knihy Vesnice © Kristýna Trpková, 2022 | Vydala Euromedia Group a. s. – v edici Kalibr v roce 2022

Produkt je výrobek značky Témbr.

Procházet zboží z kategorie Média Témbr, Knihy Témbr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vesnice - Kristýna Trpková - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Témbr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Témbr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vesnice - Kristýna Trpková - audiokniha
Právě si prohlížíte...

279,- Kč