Vliv nových technologií na trestní právo - Tomáš Gřivna, Martin Richter, Martina Šimanová

Vliv nových technologií na trestní právo - Tomáš Gřivna, Martin Richter, Martina Šimanová
510 510 801
510,- Kč

Původní cena: 510,- Kč


Hodnocení:


Vliv nových technologií na trestní právo - Tomáš Gřivna, Martin Richter, Martina Šimanová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vliv nových technologií na trestní právo - Tomáš Gřivna, Martin Richter, Martina Šimanová .

Detailní informace

Pakliže bylo 19. století, jak praví klasik, stoletím páry, pak 21. století je patrně stoletím umělé inteligence a obecněji nových technologií. Tyto se nesporně promítají takřka do všech aspektů lidského života a také do práva coby normativního systému, který jej reguluje. Tato kniha, která vznikla na půdorysu stejnojmenné konference, se zaměřuje na zodpovězení otázky, jaký dopad mají nové technologie konkrétně na právo trestní. Pozornost autorů je věnována problematice elektronických důkazů v trestním řízení, virtuálním měnám, úvahám o trestní ...odpovědnosti umělé inteligence a za ni či specifikům trestné činnosti v kyberprostoru. Čtenářům kniha představuje otázky, které vyvěrají z konfrontace tradičních trestněprávních institutů a technologických novot i neotřelé odpovědi autorů na ně. Vybrané kapitoly: Roboti za mřížemi - je české trestní právo připraveno na rozvoj umělé inteligence? Bezpilotní letadla (drony) a oprávnění policistů k zamezení jejich provozu Autonomní vozidla - vybrané otázky vzniku trestní odpovědnosti Trestné činy proti počítačovým systémům Kyberšikana Kybergrooming - zrcadlo společnosti? Digitální důkazy a jejich hodnocení Vězeňské telefonické nahrávky a jejich důkazní využití v trestním řízení Kryptoměny a trestní proces Bitcoin a další kryptoměny očima trestního práva Trestný čin neoprávněného pořízení obrazového a zvukového záznamu de lege ferenda

Produkt je výrobek značky Auditorium ,distribuovaný s EAN kódem 9788087284957.

Procházet zboží z kategorie Média Auditorium, Knihy Auditorium.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vliv nových technologií na trestní právo - Tomáš Gřivna, Martin Richter, Martina Šimanová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Auditorium a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Auditorium najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vliv nových technologií na trestní právo - Tomáš Gřivna, Martin Richter, Martina Šimanová
Právě si prohlížíte...

510,- Kč