Daiwa prut infinity x45 carp 3,9 m 3,25 lb

Daiwa prut infinity x45 carp 3,9 m 3,25 lb
18 079 14 300 1215
18 079,- Kč

Původní cena: 14 300,- Kč


Hodnocení:


Daiwa prut infinity x45 carp 3,9 m 3,25 lb z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Daiwa prut infinity x45 carp 3,9 m 3,25 lb .

Detailní informace

HVF uhlíková vlákna umožňují výrobu velmi lehkých, rychlých a zároveň pevných blanků. Technologie X45 výrazně zvyšuje odolnost prutů. Přidáním další vrstvy v úhlu 45° jsou uhlíková vlákna, která jsou uspořádána s orientací 0° a 90°, dokonale doplněna a je vylepšena komprese blanku - díky této technologii je možné velice přesné nahazování těžších montáží a pruty jsou při nahazování a zdolávání ryb naprosto spolehlivé. Spoj V-Joint α zlepšuje křivku ohybu při zátěži. Uhlíková vlákna BIAS, která jsou uspořádána pod úhlem 45°, jsou kombinována se s...peciálním nano materiálem a umožňují konstrukci spoje, který je velice tenký, ale přesto vysoce pevný a robustní. Spoje V-Joint α jsou až o 10% odolnější než konvenční spoje a současně jsou také lehčí. Tyto pruty jsou vyrobeny ve Velké Británii a obsahují sedlo navijáku ALPS, rukojeť z japonské smršťovačky a očka TDG od společnosti Seaguide. Očka TDG mají místo keramických vložek velmi tvrdý potah Adamant. Tím se zvětšuje vnitřní průměr oček, což vede k lepším vlastnostem při nahazování. Matně černý blank je navržen jako Magnum Taper a během náhozu se perfektně ohýbá. Tyto pruty jsou dobře vyvážené a perfektně se hodí na daleké hody! Modely 12ft a 13ft disponují 50mm naváděcím očkem. Pruty Infinity ukazují hned na první pohled svou výjimečnou kvalitu, a proto jsou oprávněně zařazeny do prémiové řady kaprových prutů DAIWA!

Produkt je výrobek značky Daiwa ,distribuovaný s EAN kódem 5055545236419.

Procházet zboží z kategorie Sport Daiwa, Outdoorové aktivity Daiwa, Rybaření Daiwa, Rybářské pruty Daiwa.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Daiwa prut infinity x45 carp 3,9 m 3,25 lb a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Daiwa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Daiwa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Daiwa prut infinity x45 carp 3,9 m 3,25 lb
Právě si prohlížíte...

18079,- Kč