Prologic taška element storm safe utility bag 23 l - 13% sleva

-13%
Prologic taška element storm safe utility bag 23 l
955 1 099 201
955,- Kč

Původní cena: 1 099,- Kč


Hodnocení:


Prologic taška element storm safe utility bag 23 l z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské batohy a tašky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Prologic taška element storm safe utility bag 23 l .

Zlevněné zboží

Jsou vyrobeny z 1,5mm a 1mm silného EVA materiálu se zvláštním důrazem na oblasti, kde jsou nejvíce namáhané – zkrátka jsou navrženy tak, aby vydržely co nejdéle. Všechny produkty této řady těží z našeho konceptu Storm Safe, který zabraňuje vniknutí vody dovnitř i za těch nejdrsnějších povětrnostních podmínek. Velikosti pouzder jsou navrženy tak, aby menší přesně pasovaly do větších a ty ještě do tašek. Dohromady tak tvoří praktický modulární systém. Díky tomu budete přesně vědět, kde co máte a nebudete se muset přehrabovat všemi věcmi, abyste ...něco našli. Velká taška Carryall disponuje na přední straně kapsou na zip, do které pasuje většina středně velkých plastových boxů nebo penálů na návazce, a jednou kapsou na zip na víku, která je ideální na uložení například hlásičů nebo hrazd. Všechny tašky jsou vybaveny odnímatelným a plně nastavitelným ramenním popruhem, transportními poutky a vysoce kvalitními antikorozními zipy s vysoce viditelnými úchyty.
• Extra odolný 1,5mm a 1mm silný EVA materiál Storm Safe • Modulární systém pouzder a tašek • Kamuflážový vzor Bank Bound • Vysoce kvalitní antikorozní zipy s vysoce viditelnými úchyty • Nastavitelný polstrovaný ramenní popruh • Ergonomická transportní poutka • Rozměry: 38x27x29cm

Produkt je výrobek značky Prologic ,distribuovaný s EAN kódem 5706301727251.

Procházet zboží z kategorie Sport Prologic, Outdoorové aktivity Prologic, Rybaření Prologic, Rybářské batohy a tašky Prologic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

651,- Kč
614,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Prologic taška element storm safe utility bag 23 l a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské batohy a tašky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prologic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prologic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prologic taška element storm safe utility bag 23 l
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

955,- Kč