Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream čistící krém 125 ml - 14% sleva

-14%
Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream čistící krém 125 ml
2 232 2 590 324
2 232,- Kč

Původní cena: 2 590,- Kč


Hodnocení:


Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream čistící krém 125 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, odličovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream čistící krém 125 ml .

Zlevněné zboží

DR. BARBARA STURM SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM z laboratoří Dr. Barbary Sturm je jemný čistící krém, který šetrně odstraňuje z pleti nečistoty, make-up a nezanechává pocit suché pleti. Krém obsahuje vyživující ceramidy a účinné látky, které pronikají do těch nejhlubších vrstev v pleti. Působí proti stárnutí, intenzivně hydratují, a vytváří na pleti ochrannou bariéru proti znečištěnému životnímu prostředí.Čistící krém je doplňuje pečující řadu Dr. Barbara Sturm, je bez parfemace a sulfátů. Jeho vyživující a bohaté složení je vhodné pro zralo...u a suchou pleť nebo jím můžete doplnit svou pečující rutinu v chladném počasí pro extra hydrataci. Účinné látky: • Ceramidy – přirozené složky v naší pokožce, které s přibývajícím věkem ubývají• Bambucké máslo - podporuje buněčnou bariéru a pomáhá při regeneraci• Meruňkový olej – má zklidňují a regenerační účinky• Panthenol - má silné hydratační, zjemňující, změkčující (vytváří ochrannou bariéru na povrchu pleti a zabraňuje tak ztrátě vody) a zklidňující účinky• Vitamin E - antioxidant, který zabraňuje stárnutí pleti• Extrakt z brutnáku lékařského – působí protizánětlivě• Slunečnicový olej – podporuje hojení pleti a regeneruje ji• Rostlinné aminokyseliny Použití: Pro odlíčení make-upu naneste krém na pleť a jemně jej rozetřete po celém obličeji. Přidejte vlažnou vodu, dokud se nevytvoří mléčná emulze, a poté důkladně opláchněte. Vyhněte se očnímu okolí. Po Super Anti-Aging Cleansing Cream můžete nanést čistič ENZYM CLEANSER (2 – 3x týdně), SUPER ANTI-AGING SERUM a SUPER ANTI-AGING FACE CREAM.

Produkt je výrobek značky Dr. Barbara Sturm ,distribuovaný s EAN kódem 4260521266033.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Dr. Barbara Sturm, Osobní péče Dr. Barbara Sturm, Kosmetika Dr. Barbara Sturm, Péče o pleť Dr. Barbara Sturm, Odličovače Dr. Barbara Sturm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream čistící krém 125 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, odličovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dr. Barbara Sturm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dr. Barbara Sturm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream čistící krém 125 ml
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

2232,- Kč