Revitalizační přístroj na obličej Rowenta LV8530F0

Revitalizační přístroj na obličej Rowenta LV8530F0
Revitalizační přístroj na obličej Rowenta LV8530F0
Revitalizační přístroj na obličej Rowenta LV8530F0
Revitalizační přístroj na obličej Rowenta LV8530F0
2 183 1 999 1695
2 183,- Kč

Původní cena: 1 999,- Kč


Hodnocení:


Revitalizační přístroj na obličej Rowenta LV8530F0 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Homeandcook a budete spokojení s dodaným Revitalizační přístroj na obličej Rowenta LV8530F0 .

Detailní informace

Klíčové vlastnosti Pleť po třicítce si zaslouží něco speciálního. A proto je tu zlatá řada produktů od značky Rowenta, která se postará o dokonalou očistu a péči. Novinka na trhu, přístroj  Reset & Boost Skin Duo , je čisticí kartáček a vibrační aplikátor pleťové kosmetiky v jednom, se kterým dostane váš zkrášlovací rituál zcela nový rozměr! Čisticí kartáček s velmi jemnými silikonovými štětinami vyčistí díky vibracím pleť do hloubky, aniž by ji dráždil. Efektivně odstraní make-up a nečistoty, stejně tak jako odumřelé kožní buňky. Revitali...zační aplikátor krémů a sér díky technologii Thermo-Boost, která přístroj zahřeje na ideálních 42 °C, napomáhá účinnému vstřebávání aktivních složek kosmetiky a zajišťuje jejich perfektní výsledky. Výsledkem je pleť vyčištěná do hloubky, která je pěstěná, hladká, vypnutá a maximálně hydratovaná. Ať už používáte sérum proti vráskám, anebo krém na akné, díky přístroji Rowenta Reset & Boost Skin Duo LV8530F0 bude jejich účinek mnohonásobně vyšší! Užijte si krásnou a zářivou pleť v jakémkoliv věku. Dvojitá péče pro dokonalé výsledky Rowenta Reset & Boost Skin Duo je oboustranný přístroj , kdy z jedné strany najdete čisticí kartáček a z druhé strany revitalizační plochu pro aplikaci kosmetiky. Zapíná se jednoduchým stisknutím jedním ze dvou tlačítek - právě dle toho, jakou funkci chcete spustit. Při stisknutí tlačítka pro aplikaci krému se aktivuje  technologie Thermo-Boost , která přístroj zahřeje na 42 °C, což je teplota, při které pleť absorbuje maximum účinných látek: díky teplu se otevřou póry a pokožka je připravena na aplikaci. Zároveň si dopřeje velmi příjemnou masáž obličeje - jemné mikrovibrace rozproudí tvorbu kolagenu a postarají se o lifting pleti, a navíc pomáhají vstřebávání kosmetických produktů. Součástí balení je i speciální úložný kryt , který využijete nejen při cestování a pro hygienický přenos přístroje, ale také pro jeho nabíjení. Rowenta Reset & Boost Skin Duo je vybavena Li-Ion baterií a dobíjí se podobně jako třeba telefon. Díky odnímatelnému kabelu ji můžete dobíjet kdykoliv a kdekoliv. Nejdůležitější parametry Vibrační čisticí kartáček na čištění pleti a revitalizační přístroj 2v1 Důkladně odstraňuje make-up a nečistoty, čistí póry a odstraňuje odumřelou kůži a šupinky Díky kombinaci vibrací a technologie Thermo-Boost pomáhá zvýšit účinnost kosmetických produktů Zjemňuje a rozjasňuje pokožku Sjednocuje tón pleti Zlepšuje prokrvení pleti a minimalizuje póry Jemný exfoliační účinek (bez nutnosti použít chemický peeling) Extra jemné silikonové štětiny Délka rituálu: 3 min. Nabíjení přes odnímatelný USB kabel Na jedno nabití vydrží až 90 použití Snadné ovládání: zapíná se jedním stiskem tlačítka Ergonomický tvar příjemný do dlaně Vhodné pro všechny typy pleti Voděodolné provedení Doporučený věk: 30+ Vyrobeno ve Francii Tip: Objevte celou zlatou řadu péče o pleť!

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3121040085783.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Revitalizační přístroj na obličej Rowenta LV8530F0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Revitalizační přístroj na obličej Rowenta LV8530F0
Právě si prohlížíte...

2183,- Kč