Nash Prut Scope 10ft 3lb Abbreviated Handle

Nash Prut Scope 10ft 3lb Abbreviated Handle
Nash Prut Scope 10ft 3lb Abbreviated Handle
Nash Prut Scope 10ft 3lb Abbreviated Handle
Nash Prut Scope 10ft 3lb Abbreviated Handle
4 999 4 999 414
4 999,- Kč

Původní cena: 4 999,- Kč


Hodnocení:


Nash Prut Scope 10ft 3lb Abbreviated Handle z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Nash Prut Scope 10ft 3lb Abbreviated Handle .

Detailní informace

Populární pruty Scope dostaly novou vizáž s ultra lehkými očky a matným vázáním na každém očku.  Populární pruty Scope dostaly novou vizáž s ultra lehkými očky a matným vázáním na každém očku.  Velkou změnou u těhle prutů je i to, že ve firmě Nash sledují trendy a tak vyhověli všem, kteří chytají s těžkými olovy, PVA sáčky a chytají na velkých kontinentálních jezerech. Pruty Scope jsou čím dál populárnější i při lovu ze člunu, kde taky potřebujete pokládat těžké montáže. Proto jsou nyní k dispozici zesílené verze 3,25lb a 3,5lb S (Stepped Up Sp...ecial). Ty mají zesílenou spodní páteř a dokáží zvládnout olova s váhou až 180 g.
9ft model má transportní délku 112 cm a 10ft model 127 cm šesti stopý model složíte na pouhých 73 cm nový design obsahuje ultra lehká očka Minima, díky kterým je prut velmi rychlý upravené první očko s posledním očkem o průměru 40 mm u všech modelů 9ft a 10ft velmi kvalitní Fuji sedlo navijáku karbonový klip na vlasec skvěle vypadající matné vázání oček laserově vypálené logo na koncovce s prostorem na izotop leskle černá grafika

Produkt je výrobek značky Nash ,distribuovaný s EAN kódem 5055108915379.

Procházet zboží z kategorie Sport Nash, Outdoorové aktivity Nash, Rybaření Nash, Rybářské pruty Nash.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nash Prut Scope 10ft 3lb Abbreviated Handle a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nash a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nash najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nash Prut Scope 10ft 3lb Abbreviated Handle
Právě si prohlížíte...

4999,- Kč