SIEMENS GI11VADE0

SIEMENS GI11VADE0
17 990 16 990 57
17 990,- Kč

Původní cena: 16 990,- Kč


Hodnocení:


SIEMENS GI11VADE0 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným SIEMENS GI11VADE0 .

Detailní informace

Šuplíkový mrazák SIEMENS GI11VADE0:Šuplíkový mrazák SIEMENS řadíme podle kategorie mezi vestavné mrazáky, dokonale tak zapadne do designu vaší kuchyně. Šuplíkový mrazák nabízí perfektní systém vnitřního uspořádání. Šuplíkový mrazák SIEMENS GI11VADE0 přísluší do energetické třídy E. Roční spotřeba pak sahá na 167 kWh. Pokud potřebujete potraviny zmrazit ihned, potom jistě oceníte funkci rychlého zmrazení. Měli byste myslet i na jeho celkovou hmotnost 35,63 kg. Zásadní vlastnosti šuplíkového mrazáku SIEMENS GI11VADE0 Se šuplíkovým mrazákem budete... mít potraviny perfektně uspořádané Energetická třída:
E Roční spotřeba energie:
167 kWh SIEMENS GI11VADE0 je vybaven funkcemi: rychlé zmrazení Objem: 72 l Rozměry mrazáku SIEMENS činí 71,2 × 55,8 × 54,5 cm (V׊×H) Emise šířeného hluku: C Údaje uváděné na energetickém štítku chladniček/mrazniček a jejich kombinací: V záhlaví je uveden výrobce a model chladničky/mrazničky či jejich kombinace Škála energetických tříd (vlevo), konkrétní energetická třída spotřebiče (vpravo) kWh/annum: roční spotřeba energie Litry vlevo: dostupný objem pro mražené potraviny Litry vpravo: dostupný objem pro chlazené potraviny dB: úroveň hluku šířeného vzduchem vyjádřená v dB(A) a třída emisí hluku šířeného vzduchem __________________________________________________________________ Minimální doporučená velikost mrazicí části odpovídá zhruba 20 l na osobu, co se týče chladicí části, za doporučený je považován objem cca 50–70 l na osobu. Přípustná odchylka při ověřování všech chladících spotřebičů do domácnosti může být v případě objemu o 3 % vyšší (než je uvedená hodnota). V případě mrazícího výkonu, spotřeby energie a relativní vlhkosti o 10 % vyšší. V případě maximální hlučnosti pak uvedenou hodnotu nesmí překročit.

Produkt je výrobek značky Siemens ,distribuovaný s EAN kódem 4242003840108.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Siemens, Kuchyně a jídelny Siemens, Kuchyňské spotřebiče Siemens, Mrazničky Siemens.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SIEMENS GI11VADE0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Siemens a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Siemens najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SIEMENS GI11VADE0
Právě si prohlížíte...

17990,- Kč