Ztřeštěný dům na stromě - 13 pater - Andy Griffiths - 17% sleva

-17%
Ztřeštěný dům na stromě - 13 pater - Andy Griffiths
199 239 1441
199,- Kč

Původní cena: 239,- Kč


Hodnocení:


Ztřeštěný dům na stromě - 13 pater - Andy Griffiths z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Ztřeštěný dům na stromě - 13 pater - Andy Griffiths .

Zlevněné zboží

Vítejte u Andyho a Terryho v domě na stromě, nejzábavnějším a nejskvělejším domě na světě! A ještě k tomu v domě s 13 patry, kde najdete vše, co si snad ani nedokážete představit: podzemní tajnou laboratoř, bowlingovou dráhu, průhledný bazén, nádrž s lidožravými žraloky, plně automatický metač maršmelounů, který vás všude sleduje a automaticky střílí bonbony rovnou do pusy, když máte hlad! V domě, kde se musíte vypořádat s obrovskými banány a obřími gorilami, ale i s létající kočkou a ošklivou mořskou příšerkou. Pozor! V tomto domě se může stát... skoro všechno... Tak na co ještě čekáte? Rychle do koruny stromu a hurá za dobrodružstvím!Andy a Terry už na vás čekají! Doporučuje Jeff Kinney, autor bestselleru Deník malého poseroutky! ,,Úsměv, smích a ještě větší smích. S každým patrem Griffiths šroubuje gagy ještě výše! Prostě úžasná zábava, z které jsem doslova na větvi! Všichni fanoušci Deníku malého poseroutky se budou u této knihy popadat smíchy za břicho!"

Produkt je výrobek značky Petrkov ,distribuovaný s EAN kódem 9788087595602.

Procházet zboží z kategorie Média Petrkov, Knihy Petrkov.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ztřeštěný dům na stromě - 13 pater - Andy Griffiths a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petrkov a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petrkov najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ztřeštěný dům na stromě - 13 pater - Andy Griffiths
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

199,- Kč