Život v ulicích 2020 - Petr Cizner - 20% sleva

-20%
Život v ulicích 2020 - Petr Cizner
533 670 873
533,- Kč

Původní cena: 670,- Kč


Hodnocení:


Život v ulicích 2020 - Petr Cizner z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Život v ulicích 2020 - Petr Cizner .

Zlevněné zboží

Kniha je unikátní tím, že spojuje ojedinělé fotografické zachycení "života v ulicích" v České republice v období emočně vypjatých prvních měsíců pandemie koronaviru v roce 2020 s kulturně-historickým a cestovatelským vnímáním průvodce. Autor používal vizuální komunikaci během svého života v rámci různých profesí. Fotografoval a připravoval publikace jako průvodce, manažer, vysokoškolský pedagog, vědecký pracovník, obchodní zástupce a trenér managementu. Pro tuto knihu vytvořil z časového úseku jednoho měsíce od 27. dubna do 24. května 2020 foto...grafie z 24 měst. Tyto fotografie tvoří jádro knihy. Celkově je v této publikaci 270 fotografií z 26 kulturně významných měst České republiky. Kapitoly a fotografie jsou přehledně uspořádány s ohledem na události, místopis a estetiku. Autorův styl je osobitý, okořeněný mírnou dávkou jemného humoru a laskavého vnímání postav v naznačených příbězích. Kniha oslovuje zájemce nejrůznějšího věku a zaměření. Může inspirovat i ty, kteří plánují cestovat nebo se zajímají o kulturu České republiky. Obsahuje kompletní text v češtině i v angličtině. Překlad českého textu a popisků k fotografiím do angličtiny je dílem rodilého mluvčího, překladatele a vysokoškolského učitele angličtiny Dona Sparlinga. Z hlediska obsahu a uspořádání má kniha dokumentární charakter. Je vhodná jako dárek trvalé hodnoty.

Produkt je výrobek značky Cizner,petr ,distribuovaný s EAN kódem 9788011022815.

Procházet zboží z kategorie Média Cizner,petr, Knihy Cizner,petr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Život v ulicích 2020 - Petr Cizner a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cizner,petr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cizner,petr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Život v ulicích 2020 - Petr Cizner
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

533,- Kč