Z Buicku 8 - Stephen King - 11% sleva

-11%
Z Buicku 8 - Stephen King
313 350 681
313,- Kč

Původní cena: 350,- Kč


Hodnocení:


Z Buicku 8 - Stephen King z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Z Buicku 8 - Stephen King .

Zlevněné zboží

Příběhy policistů z návštěv jiných dimenzí a občasné podivné chování automobilového veterána upoutají Neda Wilcoxe, syna zemřelého policisty. Jeho okouzlení vozem však brzy přerůstá v nebezpečnou posedlost... Pennsylvánští státní policisté z fiktivního města Statler si přivezou na stanici starý Buick Roadmaster, jehož majitel zmizel u čerpací stanice. Vůz vzbuzuje zvědavost policistů, kteří záhy zjistí, že jeho dveře a kufr se občas otvírají do jiné dimenze zabydlené podivnými tvory. Navíc není jisté, jestli vůz nemůže za zmizení několika lidí.... Příběhy policistů z návštěv v jiných dimenzích a občasné podivné chování automobilového veterána upoutá Neda Wilcoxe, syna zemřelého policisty. Jeho okouzlení vozem však brzy přerůstá v nebezpečnou posedlost... Brzy po dokončení první verze románu měl Stephen King těžkou automobilovou nehodu, která se podivně podobala nehodě policisty Curta Wilcoxe. Ten ji však – na rozdíl od autora – nepřežil.

Produkt je výrobek značky Beta Dobrovský ,distribuovaný s EAN kódem 9788075934215.

Procházet zboží z kategorie Média Beta Dobrovský, Knihy Beta Dobrovský.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Z Buicku 8 - Stephen King a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beta Dobrovský a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beta Dobrovský najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Z Buicku 8 - Stephen King
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

313,- Kč