Srdce z kamene - Irena Šénová

Srdce z kamene - Irena Šénová
206 206 1203
206,- Kč

Původní cena: 206,- Kč


Hodnocení:


Srdce z kamene - Irena Šénová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Srdce z kamene - Irena Šénová .

Detailní informace

Bude Elisina láska dost silná, aby zlomila staleté prokletí nešťastného krále Coldwellu? Elisa Lynwoodová přijíždí do panství Coldwell, aby se vdala za muže, kterého pořádně nezná. Netuší, co ji v daleké zemi čeká. Její otec domluvil sňatek s Rodanem, králem Coldwellu. Ocitá se v království, kde slunce zapadlo před mnoha staletími, kde měsíc svítí stále na obzoru, kde láska je neznámé slovo. Panovníka i jeho zemi proklela nenávistná žena. Mnohokrát se snažil zbavit zemi kletby a sebe své trýzně a trápení. Mnohokrát za stovky let chtěl najít ces...tu k usmíření v náruči smrti. Bohužel mu to nikdy nebylo dopřáno. Vládne své zemi tvrdou rukou, je nesmlouvavý a nebezpečně silný. Lidé se ho bojí, někteří jej nenávidí, jiní s ním soucítí. Všichni čekají na vysvobození z ukrutného jha. Bezmála devět století čeká král na tu pravou. Na ženu, která jediná přežije první rok jejich manželství a dá mu syna. Bude snad tou pravou Elisa?

Produkt je výrobek značky Jonathan Livingston ,distribuovaný s EAN kódem 9788075512970.

Procházet zboží z kategorie Média Jonathan Livingston, Knihy Jonathan Livingston.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Srdce z kamene - Irena Šénová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jonathan Livingston a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jonathan Livingston najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Srdce z kamene - Irena Šénová
Právě si prohlížíte...

206,- Kč