Skryté krásy kořeny… - Dagmar Halasová

Skryté krásy kořeny… - Dagmar Halasová
177 177 1861
177,- Kč

Původní cena: 177,- Kč


Hodnocení:


Skryté krásy kořeny… - Dagmar Halasová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Skryté krásy kořeny… - Dagmar Halasová .

Detailní informace

Dagmar Halasová ve své studii o básnickém díle Bohuslava Reynka osvětluje hlubiny básníkovy inspirace na základě jeho slovníku a dokládá, že jde o slovník bible a obrazy převzaté z Písma. Poukazuje na tituly jednotlivých skladeb, na vzájemně se prostupující vidiny v jednotlivých básních a konečně na biblický slovník-lexikum, který Reynek natolik integroval, že si čtenář už neuvědomuje, že určitá báseň má souvislost s Písmem. Halasová si všímá jednotlivých svazků Reynkova díla, které tak či onak stojí pod egidou té či oné biblické knihy. Poukazu...je rovněž na neustále se navracející motivy a na jejich návaznost na běh liturgického roku. Své postuláty opírá o delší či kratší citáty z Písma nebo odkazuje k tomu či onomu verši. Ke studii je připojena tabulka, kde jsou jednotlivé krátké úseky či verše jednotlivých skladeb uváděny v souvislost s jednotlivými knihami, kapitolami a verši Písma svatého.

Produkt je výrobek značky Centrum Pro Studium Demokracie A Kultury ,distribuovaný s EAN kódem 9788073255329.

Procházet zboží z kategorie Média Centrum Pro Studium Demokracie A Kultury, Knihy Centrum Pro Studium Demokracie A Kultury.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

298,- Kč
267,- Kč
Detail
267,- Kč
Detail
241,- Kč
Detail
177,- Kč
Detail
349,- Kč
312,- Kč
Detail

Válka světů - Jiří Hanuš

Centrum pro studium demokracie a kultury
267,- Kč
Detail
330,- Kč
Detail

Idealisti - Petr Váša

Centrum pro studium demokracie a kultury
205,- Kč
Detail

Štěstí - Petr Váša

Centrum pro studium demokracie a kultury
223,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Skryté krásy kořeny… - Dagmar Halasová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Centrum Pro Studium Demokracie A Kultury a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Centrum Pro Studium Demokracie A Kultury najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skryté krásy kořeny… - Dagmar Halasová
Právě si prohlížíte...

177,- Kč