Reportáž z onoho světa - Frigyes Karinthy - 11% sleva

-11%
Reportáž z onoho světa - Frigyes Karinthy
304 340 1450
304,- Kč

Původní cena: 340,- Kč


Hodnocení:


Reportáž z onoho světa - Frigyes Karinthy z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Reportáž z onoho světa - Frigyes Karinthy .

Zlevněné zboží

Světoznámý neohrožený kronikář revolucí, válek a přírodních katastrof, investigativní novinář Merlin Oldtime nabízí časopisu "New History" sérii reportáží z onoho světa a v doprovodu encyklopedisty a materialisty Diderota se vydává na dantovskou pouť zásvětní říší. Před čtenářem defiluje dokonale obnažený obraz reálného i onoho světa, jak je v sobě hýčká člověk moderní doby. A zatímco se smějeme falešným gestům, projevům svatouškovství či vědecké domýšlivosti, běhá nám mráz po zádech, když si uvědomíme, nakolik je tento román, vydaný pomalu pře...d stoletím, dodnes aktuální. Frigyes Karinthy (1887-1938), jeden z nejoriginálnějších maďarských spisovatelů 20. století, dramatik a novinář. Českému čtenáři je znám především dvěma satirickými sci-fi romány Cesta do Faremida (Utazás Faremidóba, 1916) a Kapilárie (Capillaria, 1921). V povídce Řetěz (Láncszemek, 1929) přichází s teorií, jejíž pozdější rozvinutí do podoby šesti stupňů odloučení přispělo ke vzniku sociálních sítí. V roce 1936 podstoupil ve Stockholmu operaci mozku, kterou s černým humorem líčí v knize Putování kolem mé lebky (Utazás a koponyám körül, 1937).

Produkt je výrobek značky Rubato ,distribuovaný s EAN kódem 9788087705711.

Procházet zboží z kategorie Média Rubato, Knihy Rubato.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Reportáž z onoho světa - Frigyes Karinthy a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rubato a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rubato najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Reportáž z onoho světa - Frigyes Karinthy
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

304,- Kč