Numismatický sborník 34/1 - Jiří Militký

Numismatický sborník 34/1 - Jiří Militký
243 243 1766
243,- Kč

Původní cena: 243,- Kč


Hodnocení:


Numismatický sborník 34/1 - Jiří Militký z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Numismatický sborník 34/1 - Jiří Militký .

Detailní informace

Numismatický sborník prezentuje výsledky numismatického bádání v českých zemích i v širší střední Evropě. Jeho hlavním úkolem je průběžné zveřejňování nových hromadných i jednotlivých mincovních nálezů a revize nálezů starších, prostor však dostávají rovněž příspěvky zaměřené na souvislosti, v nichž mince vystupují jako důležitý historický pramen. První číslo ročníku 34 (2020) přináší následující studie: Jiří Militký: Nálezy keltských mincí oppidálního období v širším okolí oppida Hradiště u Stradonic Jan Videman: Neznámý denár Boleslava III. z...e Starého Plzence (okr. Plzeň-město) Miroslav Hus - Milan Metlička: Nález řezenských feniků v Kbelanech. Příspěvek k nálezům bavorských feniků 13. století v jihozápadních Čechách Petr Schneider - Filip Krásný: Nález brakteátů Přemysla II. Otakara a Václava II. z Vrátna (okr. Mladá Boleslav) Miroslav Popelka - Jan Videman: Depot pražských grošů a parvů ze Ptení (okr. Prostějov). Příspěvek k poznání drobné mince Jana Lucemburského a Karla IV. Vojtěch Brádle - Pavel Gregor: Nález mincí z katastrálního území Horka u Chrudimi (okr. Chrudim) Marek Suchý: Účty Pražské kapituly z roku 1530. Stavební a ekonomické aspekty opravy katedrály sv. Víta a kostela Všech svatých na Pražském hradě Nálezy mincí na území České republiky: Jiří Militký: Nález keltského staréru z okolí Výrova (okr. Plzeň-sever) Jiří Fröhlich - Jiří Militký: Nález tauriské mince z Tourova (okr. Strakonice) Jiří Lukas: Nález saského křížového denáru z 2. poloviny 10. století v Týnci nad Labem (okr. Kolín) Vojtěch Brádle: Drobný nález brakteátu u Miletína (okr. Jičín) Petr Schneider - Jana Němcová - David Vích: Nález dvou pražských grošů Karla IV. z Borové u Poličky (okr. Svitavy)

Produkt je výrobek značky Filosofia ,distribuovaný s EAN kódem 9788070076521.

Procházet zboží z kategorie Média Filosofia, Knihy Filosofia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Numismatický sborník 34/1 - Jiří Militký a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Filosofia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Filosofia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Numismatický sborník 34/1 - Jiří Militký
Právě si prohlížíte...

243,- Kč