Labutí srdce I. - Veronika Laué

Labutí srdce I. - Veronika Laué
397 397 1279
397,- Kč

Původní cena: 397,- Kč


Hodnocení:


Labutí srdce I. - Veronika Laué z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Labutí srdce I. - Veronika Laué .

Detailní informace

Příběh Labutích srdcí je originální kompozicí, ve které se snoubí skutečné prožitky autorky se snovými dimenzemi. Čtenáři se na pozadí lákavě čtivého příběhu Veroniky začnou otevírat místy až šokující pohledy na vlastní, hluboké, a tedy většinou ukrývané, nevědomé touhy a emoce. Labutí srdce v příběhu prožívají lásku, vztahy, nemoc, smrt, hledají a nacházejí víru v život a radost ze života. Hlavním tématem knihy, jak již její název napovídá, jsou partnerské vztahy, které autorka považuje za nejkrásnější a zároveň nejobtížnější lekce našich živo...tů. Přináší autorčin pohled také na témata jako jsou porod, mateřství a cesta ke zdraví. Autorka sdílí své vlastní pocity a zkušenosti z one mocnění rakovinou. Svoji cestu životem i nemocí zakládá na intuici a na pozorném, oddaném naslouchání svému vnitřnímu hlasu. První díl příběhu Labutích srdcí doplňují energetické léčivé obrazy a autorčiny texty k zamyšlení, inspiraci a podnětům pro navazující čtenářovu práci.

Produkt je výrobek značky Květy života ,distribuovaný s EAN kódem 9788090866003.

Procházet zboží z kategorie Média Květy života, Knihy Květy života.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Labutí srdce I. - Veronika Laué a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Květy života a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Květy života najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Labutí srdce I. - Veronika Laué
Právě si prohlížíte...

397,- Kč