Bajtíci a geometrie - Hana Daňková

Bajtíci a geometrie - Hana Daňková
312 312 1470
312,- Kč

Původní cena: 312,- Kč


Hodnocení:


Bajtíci a geometrie - Hana Daňková z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Bajtíci a geometrie - Hana Daňková .

Detailní informace

Objevte geometrii! Je to snadné, jen se musí začít včas. Už dávných dobách bylo jasné, že geometrie naučila lidi myslet. To platí stále. V našich školách se tento moudrý citát nevyužívá. Především v nižších třídách měla vládnout matematice. Pomocí geometrie se matematika stane zajímavou. Kdo jiný by se měl učit myslet než prvňáci? Jedním důvodem, proč je matematika obtížná, je zanedbaná geometrie. Vědomosti se lépe zafixují, pokud jsou podpořeny grafickou představou. V knize Bajtíci a geometrie se děti naučí snadným a zajímavým způsobem základn...í geometrické pojmy, jejich vlastností a zajistí dobrý úvod do matematiky. Ve vyšších třídách a především na vysoké škole je velmi častý výrok studentů "nemám prostorovou představivost", jako obhajoba, proč to neb ono student nezvládá. Je to jasný důkaz toho, že se nenaučil prostorové představivosti. Ta se dá naučit, jen se musí začít už v první třídě ZŠ.

Produkt je výrobek značky Multimedia Art ,distribuovaný s EAN kódem 9788027070411.

Procházet zboží z kategorie Média Multimedia Art, Knihy Multimedia Art.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bajtíci a geometrie - Hana Daňková a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Multimedia Art a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Multimedia Art najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bajtíci a geometrie - Hana Daňková
Právě si prohlížíte...

312,- Kč