Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Analýza lásky - Ali Hazelwood

Analýza lásky - Ali Hazelwood

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Analýza lásky - Ali Hazelwood z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Analýza lásky - Ali Hazelwood .

Detailní informace

Bee Königswasserová sa v živote riadi jednoduchým pravidlom: Čo by urobila Maria Curieová? Ak by jej NASA ponúkla miesto hlavnej neuroinžinierky špeciálneho projektu – doslova splnený sen – Maria by ho prijala. Bez váhania. No matka modernej fyziky nikdy nemusela viesť projekt s Leviom Wardom. Iste, Levi je atraktívny, vysoký, tmavovlasý a má prenikavý pohľad. Ale už počas doktorandského štúdia dal Bee jasne najavo, čo si o nej myslí – úhlavní nepriatelia by mali pracovať v galaxiách čo najďalej od seba. No keď jej v pracovni stále chýba potreb...né vybavenie, záhadne sa jej strácajú dôležité emaily a podriadení ju ignorujú, Bee by prisahala, že sa z Levia stáva jej spojenec: podporuje jej plány, chváli jej nápady… a hltá ju očami, až sa jej z toho neuróny môžu zblázniť. Keď však nadíde čas konať a odhaliť svoje city, záleží len na jedinom: Čo urobí Bee Königswasserová?

Produkt je výrobek značky Lindeni ,distribuovaný s EAN kódem 9788056633953.

Procházet zboží z kategorie Média Lindeni, Knihy Lindeni.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Analýza lásky - Ali Hazelwood a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lindeni a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lindeni najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Analýza lásky - Ali Hazelwood
Právě si prohlížíte...

447,- Kč