Bum Bum Avokádo

Bum Bum Avokádo
Bum Bum Avokádo
Bum Bum Avokádo
Bum Bum Avokádo
715 715 1294
715,- Kč

Původní cena: 715,- Kč


Hodnocení:


Bum Bum Avokádo z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Bum Bum Avokádo .

Detailní informace

Vybíjecí karetní hra s avokády od autorů Výbušných koťátek! Tohle je party hra, jakou jste ještě nehráli. Je to kombinace karetní hry a vybíjené, kde se hráči utkávají ve sbírání karet, získávají body a házejí po sobě avokádem. Jak to funguje? Položte dvojici házecích Avokád na stůl a rozdejte karty. Naše avokáda jsou vždy zralá, nikdy nahnilá (a vyrobená z měkké pěny). Sbírejte body za trojice stejných karet. Najděte shody dříve než ostatní. Vykládejte karty avokád a dotlačte své přátele k bitvě. Pokud bude někdo zasažen avokádem, ztratí body.... Podstupte souboj a určete vítěze. V rámci avokádového mezinožního souboje hráči mrskají avokáda mezi svýma nohama. Abychom to shrnuli: SBÍREJTE KARTY. VYKLÁDEJTE KARTY. HÁZEJTE AVOKÁDA PO SVÝCH PŘÁTELÍCH. A ještě něco navíc! Tato hra je hratelná samostatně nebo spolu s Bum Bum Burritem, čímž vytvoříte novou kombo hru! Obsah balení: 120 karet, 36 kombo karet (Lze použít pouze v případě, že vlastníte hru Bum Bum Burrito.), 6 avokádových bebíček, 1 odznak "Bojte se", 1 česká pravidla.

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 0810083042602.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bum Bum Avokádo a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bum Bum Avokádo
Právě si prohlížíte...

715,- Kč