Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aroma difuzér Stylies Elara fialový

Aroma difuzér Stylies Elara fialový
Aroma difuzér Stylies Elara fialový
Aroma difuzér Stylies Elara fialový
Aroma difuzér Stylies Elara fialový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aroma difuzér Stylies Elara fialový z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, zvlhčovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Aroma difuzér Stylies Elara fialový .

Detailní informace

Aroma difuzér Stylies Elara Zajistěte si u vás doma příjemně provoněný vzduch s kvalitním aroma difuzérem Stylies Elara. Stylový aroma difuzér, který se díky svému designovému provedení ve fialové barvě stane elegantním doplňkem každého interiéru, zaujme unikátní technologií přirozeného odpařování, která vás zbaví nevzhledných skvrn z vody na nábytku, zaujme dlouhou výdrží vůně až na 30 dní s originálními aroma gely i možností použití běžných vonných olejů nebo výběrem ze dvou intenzit uvolňování vůně. Technologie přirozeného odpařování Společn...ost Stylies představuje světu převratný aroma difuzér, jenž vás zbaví nutnosti neustále doplňovat vonnou náplň a vodu. Se svou unikátní technologií přirozeného suchého odpařování nejenže dosahuje prvotřídní výdrže vůně až 30 dní v případě používání aroma gelů Stylies, ale zároveň nebude na povrchu nábytku zanechávat nevzhledné skvrny vzniklé z tvrdé vody. Využití originálních náplní i běžných vonných olejů Vedle originálních gelových náplní, vyvinutých francouzským výrobcem parfémů, je samozřejmě možné používat v aroma difuzéru i běžně dostupné esenciální oleje. Na výběr budete mít ze dvou intenzit uvolňování vůně v podobě konzistentní pro pozvolné uvolňování po celý den a intervalové, uvolňující vůni 10 minut, načež se přístroj na 20 minut vypne. Potěší i možnost nastavení časovače pro automatické vypnutí po zhruba dvou hodinách provozu a výběr ze tří způsobů napájení, včetně síťového adaptéru, USB kabelu nebo tužkových baterií.

Produkt je výrobek značky Stylies ,distribuovaný s EAN kódem 7640115592293.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Stylies, Domácí spotřebiče Stylies, Klimatizační zařízení Stylies, Zvlhčovače Stylies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 100 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aroma difuzér Stylies Elara fialový a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, zvlhčovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Stylies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Stylies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aroma difuzér Stylies Elara fialový
Právě si prohlížíte...

1009,- Kč