Aroma difuzér Stylies Elara bílý

Aroma difuzér Stylies Elara bílý
Aroma difuzér Stylies Elara bílý
Aroma difuzér Stylies Elara bílý
Aroma difuzér Stylies Elara bílý
1 599 1 043 1182
1 599,- Kč

Původní cena: 1 043,- Kč


Hodnocení:


Aroma difuzér Stylies Elara bílý z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, zvlhčovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Aroma difuzér Stylies Elara bílý .

Detailní informace

Aroma difuzér Stylies Elara Zajistěte si u vás doma příjemně provoněný vzduch s kvalitním aroma difuzérem Stylies Elara. Stylový aroma difuzér, který se díky svému designovému provedení v bílé barvě stane elegantním doplňkem každého interiéru, zaujme unikátní technologií přirozeného odpařování, která vás zbaví nevzhledných skvrn z vody na nábytku, zaujme dlouhou výdrží vůně až na 30 dní s originálními aroma gely i možností použití běžných vonných olejů nebo výběrem ze dvou intenzit uvolňování vůně. Technologie přirozeného odpařování Společnost ...Stylies představuje světu převratný aroma difuzér, jenž vás zbaví nutnosti neustále doplňovat vonnou náplň a vodu. Se svou unikátní technologií přirozeného suchého odpařování nejenže dosahuje prvotřídní výdrže vůně až 30 dní v případě používání aroma gelů Stylies, ale zároveň nebude na povrchu nábytku zanechávat nevzhledné skvrny vzniklé z tvrdé vody. Využití originálních náplní i běžných vonných olejů Vedle originálních gelových náplní, vyvinutých francouzským výrobcem parfémů, je samozřejmě možné používat v aroma difuzéru i běžně dostupné esenciální oleje. Na výběr budete mít ze dvou intenzit uvolňování vůně v podobě konzistentní pro pozvolné uvolňování po celý den a intervalové, uvolňující vůni 10 minut, načež se přístroj na 20 minut vypne. Potěší i možnost nastavení časovače pro automatické vypnutí po zhruba dvou hodinách provozu a výběr ze tří způsobů napájení, včetně síťového adaptéru, USB kabelu nebo tužkových baterií.

Produkt je výrobek značky Stylies ,distribuovaný s EAN kódem 7640115592170.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Stylies, Domácí spotřebiče Stylies, Klimatizační zařízení Stylies, Zvlhčovače Stylies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 100 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aroma difuzér Stylies Elara bílý a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, zvlhčovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Stylies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Stylies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aroma difuzér Stylies Elara bílý
Právě si prohlížíte...

1599,- Kč