Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Pink

Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Pink
Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Pink
Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Pink
Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Pink
769 769 1001
769,- Kč

Původní cena: 769,- Kč


Hodnocení:


Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Pink z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o ústní dutinu, zubní kartáčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Pink .

Detailní informace

Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Dosáhněte perfektně čistých zubů a zdravých dásní se sonickým kartáčkem značky Niceboy. ION Sonic využívá pro práci 43 000 kmitů za minutu, čištění zubů tak bude velice efektivní, vaše zuby a dásně zdravé, a váš úsměv zářivý. Sonická technologie O velmi šetrné, ale zato efektivní čištění zubů se u toho kartáčku stará sonická technologie. Ta totiž výborně kombinuje dva základní čistící procesy. Při čištění sonický pohyb kartáčku vytváří bublinky, které se dostanou i do obtížně přístupných míst jako jsou m...ezizubní prostory a dásně, kde eliminuje plak. A o druhou část se postará kartáček samotný, který díky vysokému výkonu až 43 000 kmitů za minutu perfektně očistí zuby. Pro můstky, implantáty a rovnátka Mezi hlavní výhody kartáčku pak jistě patří bezpečné čištění vašich zubů i v případě, že aktuálně nosíte rovnátka, máte můstky nebo korunky. Předchází zubnímu kazu Se sonickým kartáčkem budete předcházet tvorbě zubního kazu a vaše dásně budou zdravější. Navíc u čištění strávíte třeba i stejný čas jako u čištění klasickým kartáčkem, ale výsledky budou výryzně lepší. Dlouhá výdrž baterie až 40 dnů Jistě oceníte i dlouhou výdrž baterie, která na jedno nabití zvládne fungovat až 40 dnů. Kartáček se nabíjí pomocí indukční stanice, která je součástí balení a která současně slouží i jako stojan. Bezpečnost zajištěna V balení pak naleznete hned tři různé hlavice (měkkou, středně tvrdou a tvrdou), takže si hned na začátku můžete vyzkoušet a vybrat tu, která vám bude nejvíce vyhovovat. Díky vodotěsnosti IPX7 a to jak kartáčku, tak nabíjecí stanice, budete v maximálním bezpečí. Několik čistících módů Kartáček disponuje hned několika režimy čištění, určitě si tak zvolíte ten, jaký potřebujete a jaký vám bude nejvíce vyhovovat. Pro každodenní čištění můžete zvolit buď Sensitive nebo Clean režim. Režim White odstraňuje převážně povrchové nečistoty. ExtraCare jemně a šetrně čistí a ošetřuje dásně. Speciálně tvarovaná hlavice Nedílnou součástí kartáčku je i hlavice samotná. Hlavice Niceboy byly navrženy tak, aby kopírovaly tvar zubů a linii dásní. Hlavice Niceboy ION Sonic je tvořena kvalitními štětinami, které jsou umístěny hustě u sebe a skvěle tak odstraní povrchové nečistoty, ale dostanou se i do těžko přístupných míst. Chytrý časovač U kartáčku nechybí ani praktický časovač QuadPacer, ten za vás ohlídá ideální dobu čištění jednotlivých částí úst. Ústní dutina je rozdělena na čtyři části a kartáček doporučuje v každé části strávit 30 sekund, po uplynutí této doby vás upozorní, že můžete přejít na další oblast. U každého čištění zubů kartáčkem ION Sonic je tak třeba celkem strávit 2 minuty, což je doba, která je doporučována. Obsah balení: Rukojeť zubního kartáčku Niceboy ION Sonic 3x kartáčková hlavice (měkká, střední, tvrdá) Bezdrátová dokovací stanice Nabíjecí kabel USB-C

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426540.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Niceboy, Osobní péče Niceboy, Péče o ústní dutinu Niceboy, Zubní kartáčky Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o ústní dutinu sleva, zubní kartáčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Pink
Právě si prohlížíte...

769,- Kč