Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000, sonický

Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000, sonický
Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000, sonický
Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000, sonický
Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000, sonický
729 729 937
729,- Kč

Původní cena: 729,- Kč


Hodnocení:


Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000, sonický z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o ústní dutinu, zubní kartáčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000, sonický .

Detailní informace

Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000 Maximální účinnost Sonický zubní kartáček vám zaručí vysoce efektivní péči o zuby a dásně. Model ZK4000 je vhodný pro dospělý chrup a nabízí několikanásobně vyšší účinnost než při manuálním čištění. Je účinnější v čištění mezizubních prostor a mohou ho používat i osoby s citlivými zuby a dásněmi. Pravidelným používáním předchází tvorbě parodontózy a snižuje zarudnutí a krvácení z dásní. Dokonalý výsledek Sonický kartáček ZK4000 pracuje na principu jemných ultrazvukových vibrací. Hlavice kar...táčku vibruje rychlostí 38 000 kmitů za minutu, což je optimální rychlost pro perfektní odstranění zubního plaku a zároveň šetrné ošetření dásní. Rozpohybované štětiny kartáčku se lépe dostanou do mezizubních prostor a skvěle si poradí i se skvrnami na sklovině. Režimy čištění Kartáček má přednastavené 3 režimy čištění. CLEAN pro každodenní čištění a efektivní odstranění zubního plaku. SENSITIVE pro šetrné čištění citlivých zubů a dásní. WHITE pro odstranění povrchových skvrn ze zubní skloviny k dosažení zářivě bílého úsměvu. Současně je vybaven tzv. paměťovou funkcí, díky které budete mít s každým novým čištěním automaticky nastavený režim, který jste použili naposledy. Pohlídá vám čas Nadchne vás i funkce inteligentního časovače, který vám pohlídá délku čištění. Je nastaven na 2 minuty, které pro čištění zubů doporučují zubní lékaři. Časovač je rozdělen na 4 časové intervaly po 30 sekundách, abyste měli přesnou kontrolu nad délkou čištění v jednotlivých částech úst. Vyměnitelné hlavice Součástí základního balení jsou dvě vyměnitelné kartáčové hlavice: Daily Clean pro každodenní čištění a Sensitive pro citlivé zuby a dásně. Díky systému nasazení Click-in hlavice vyměníte snadno a rychle jemným zacvaknutím. Abyste zachovali vysokou míru efektivity čištění, doporučujeme hlavice každé 3 měsíce měnit. Kvalitní zpracování Sonický zubní kartáček ZK4000 vyniká moderním designem a kompaktním tvarem, díky kterému perfektně padne do ruky. Nabízí stupeň ochrany IPX7, takže ho můžete opláchnout pod tekoucí vodou. Kartáček je vybaven kvalitní Li-Ion baterií, která se dobíjí pomocí bezdrátové indukční nabíječky.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631010587.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Concept, Osobní péče Concept, Péče o ústní dutinu Concept, Zubní kartáčky Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 190 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000, sonický a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o ústní dutinu sleva, zubní kartáčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrický zubní kartáček Concept Perfect Smile ZK4000, sonický
Právě si prohlížíte...

729,- Kč