Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650

Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650
Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650
Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650
Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650
1 329 1 329 1800
1 329,- Kč

Původní cena: 1 329,- Kč


Hodnocení:


Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, zmrzlinovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650 .

Detailní informace

Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650 Co takhle domácí zmrzlinu? Pravou italskou, co se rozplyne na jazyku a přinese příjemné ochlazení v letním parnu. Se zmrzlinovačem Clatronic si ji můžete dopřát už za 15 minut. Zapomeňte na zdlouhavé mrazení. Lahodnou domácí zmrzlinu, sorbet nebo mražený jogurt si můžete dopřát, kdykoliv vás přepadne mlsná. Že nevíte, jak na to? Součástí návodu je i několik osvědčených receptů, po kterých se budete olizovat. A dál už můžete nechat rozjet vlastní fantazii. Čas na vaší straně Že je slunce neúprosné a zmrzlina se pří...liš rychle rozpouští? Časovač vám umožní, aby byla zmrzlina krásně i tuhá, i když se návštěva hodinku zpozdí. Pracovat může 15 – 30 minut a jelikož připravujete zmrzlinu rovnou do ledovacích nádob s uchem, můžou se jí hned zmocnit malí nedočkaví mlsouni. Profesionální zmrzlinář Díky průhlednému víku budete mít přípravu zmrzliny neustále pod kontrolou. Otvorem potom můžete během přípravy kdykoliv přidat další suroviny jako kousky čokolády, ořechů nebo ovoce. Zmrzlinovač má dvě nádoby o objemu 500 ml, takže můžete najednou připravit dvě různé příchutě. Zavděčíte se milovníkům čokoládové i jahodové naráz.

Produkt je výrobek značky Clatronic ,distribuovaný s EAN kódem 4006160637748.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Clatronic, Kuchyně a jídelny Clatronic, Kuchyňské spotřebiče Clatronic, Zmrzlinovače Clatronic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Clatronic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Clatronic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zmrzlinovač Clatronic ICM 3650
Právě si prohlížíte...

1329,- Kč