Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žehlička na vlasy Rowenta SF1512

Žehlička na vlasy Rowenta SF1512

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Žehlička na vlasy Rowenta SF1512 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, nástroje pro vlasový styling, Žehličky na vlasy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Žehlička na vlasy Rowenta SF1512 .

Detailní informace

Žehlička na vlasy Rowenta SF1512 Žehlička na vlasy Rowenta EasyLiss SF1512F0 2v1 poskytne profesionální styling s vysokou péčí o vaše vlasy. Žehlička je vybavena keramickým turmalinovým povrchem s přirozenou ionizací. Vlasy jsou tak chráněné před nepříjemným elektrizováním, jsou do hloubky hydratované, plné lesku a hedvábně hebké. 2v1 Vysoce výkonné pohyblivé žehlicí desky vyvíjí stejnoměrný tlak na vlas a dokonale vyžehlí všechny typy vlasů. Žehlička nabízí stálou teplotu 200°C pro rychlé a efektivní výsledky... žehlení. Profesionálně tenké žehlící desky 2,5 x 9 cm dokáží vytvořit přirozené vlny nebo dokonale vyžehlit vlasy od kořínků ke konečkům. Práce bez zbytečného zamotání do síťového kabelu poskytne dostatečně dlouhá šňůra 1,8 m s otočným kloubem o 360°. Žehlička má bezpečnostní uzamykání žehlících ploch.  Vlastnosti: Žehlička navlasy s unikátním povrchem s keratinem a turmalínem Teplota až 200 ° pro rychlé a efektivní žehlení vlasů Kontrolovatelná teplota Rychlé zahřátí – připravena k použití za 60 sekund Plovoucí žehlicí destičky Systém zamykání desek pro bezpečné skladování Otočná šnůra o 360 °  

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3121040057124.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Rowenta, Osobní péče Rowenta, Péče o vlasy Rowenta, Nástroje pro vlasový styling Rowenta, Žehličky na vlasy Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Žehlička na vlasy Rowenta SF1512 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, nástroje pro vlasový styling sleva, Žehličky na vlasy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Žehlička na vlasy Rowenta SF1512
Právě si prohlížíte...

359,- Kč