Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Remington StyleEdition Straightener GS S3505GP E51 žehlička na vlasy - 16% sleva

-16%
Remington StyleEdition Straightener GS S3505GP E51 žehlička na vlasy

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Remington StyleEdition Straightener GS S3505GP E51 žehlička na vlasy z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, nástroje pro vlasový styling, Žehličky na vlasy, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Remington StyleEdition Straightener GS S3505GP E51 žehlička na vlasy .

Zlevněné zboží

Remington StyleEdition Straightener GS S3505GP E51, , Sponky do vlasů pro ženy, Žehlička na vlasy Remington StyleEdition Straightener GS S3505GP E51 vám vždy zajistí dokonalý účes. Vaše vlasy budou vždy krásně upravené, pružné a nádherně lesklé. Sada obsahuje: žehlička na vlasy sponky do vlasů 2x ks hřeben taštička Vlastnosti: důkladně vyhlazuje vlasy nepoškozuje a nevysušuje vlasy možnost regulování teploty plovoucí destičky rychlé nahřátí funkce automatického vypnutí po delší nečinnosti otočný kabel Jak používat: Pramen vlasů vložte mezi dest...ičky a jemně stiskněte rukojeti žehličky. Klouzavým pohybem pak protáhněte žehličku až ke konečkům vlasů. Postup opakujte, dokud nedocílíte požadovaného účesu. Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Produkt je výrobek značky Remington ,distribuovaný s EAN kódem 5038061110821.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Remington, Osobní péče Remington, Péče o vlasy Remington, Nástroje pro vlasový styling Remington, Žehličky na vlasy Remington.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Remington StyleEdition Straightener GS S3505GP E51 žehlička na vlasy a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, nástroje pro vlasový styling sleva, Žehličky na vlasy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Remington a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Remington najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Remington StyleEdition Straightener GS S3505GP E51 žehlička na vlasy
Právě si prohlížíte... - 16% sleva

1044,- Kč