Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Začátečník ve městě

Začátečník ve městě

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Začátečník ve městě z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Začátečník ve městě .

Detailní informace

Audiokniha MP3 Začátečník ve městě:Zábavné konverzace a procvičování angličtiny pro věčné začátečníkyJste věčný začátečník? Chtěli byste alespoň trochu mluvit anglicky, naučit se nová slovíčka a zlepšit si výslovnost?Tato audiokniha, Začátečník ve městě, je 3. díl “Začátečníka” a jeho dalších 50 anglických konverzačních rozhovorů. Těchto 50 rozhovorů vám pomůže zlepšit vaše porozumění anglickému jazyku. Každý z těchto padesáti rozhovorů má 3 části, díky kterým se zlepší vaše angličtina: Zaprvé, tři slovíčka a 15 vět na jejich procvičení. Z...adruhé, celý rozhovor mezi dvěma lidmi, který vám pomůže rozumět mluvené angličtině. Zatřetí, anglické a české fráze na procvičení a zvýšení vaší sebedůvěry.Zopakujete si základy v mnoha situacích z města na ulici, ale i z hotelu, letiště, letadla, restaurace, obchodu, tramvaje, autobusu, recepce, tržnice, směnárny, muzea, telefonátů a dalších. Zábavné konverzace a procvičování jsou poskládány tak, abyste mohli začít mluvit a používat vaší angličtinu na základní úrovni. Zaposlouchejte se a nechte se vtáhnout do těchto konverzací.

Produkt je výrobek značky Ludvikrichardnobook.

Procházet zboží z kategorie Média Ludvikrichardnobook, Záznam hudby a zvuku Ludvikrichardnobook.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Začátečník ve městě a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ludvikrichardnobook a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ludvikrichardnobook najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Začátečník ve městě
Právě si prohlížíte...

279,- Kč