Všechny šplechty Komplet

Všechny šplechty Komplet
399 399 1419
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Všechny šplechty Komplet z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Všechny šplechty Komplet .

Detailní informace

Audiokniha MP3 Všechny šplechty Komplet:
Popularita Felixe Holzmanna zasáhla všechny vrstvy publika. Řada jeho komických výroků zlidověla a stala se humornou součástí charakteristiky některých typických jevů (např. pláčete na nepravém hrobě). Felix Holzmann má dar rozesmát i zavilého škarohlída.Poprvé všechny nahrávky v kompletu!Komplet výstupů komika, jehož humor baví už půl století české i německé publikum. Na pěti CD uslyšíme všechny dostupné archivní nahrávky, jež vycházely kdysi na LP pod názvy Šplechty či Humoriády Felixe Holzmanna a... posléze na CD Supraphonu. Naleznete zde i nahrávky z rodinných archivů, amatérské záznamy, patřičně zvukově vyčištěné. Bonusový pátý disk obsahuje nevydanéanekdoty ze soukromého Holzmannova archivu, nově objevený výstup Divácká soutěž s Janem Borovičkou (scénka známá dosud jen s Františkem Budínem) a ve zvuku nevydaná scénka Klobouky.Popularita Felixe Holzmanna zasáhla všechny vrstvy publika. Řada jeho komických výroků zlidověla a stala se humornou součástí charakteristiky některých typických jevů (např. pláčete na nepravém hrobě). Felix Holzmann má dar rozesmát i zavilého škarohlída.Spolu s Felixem Holzmannem hrají a hovoří František Budín, Lubomír Lipský, Iva janžurová, Milan Neděla, Viktor Maurer, Milan Mach, Karel Gott, Miloslav Šimek, Jiří Bruder, Zdeněk Podskalský, Jan Borovička a Ondřej Suchý.

Produkt je výrobek značky Supraphon.

Procházet zboží z kategorie Média Supraphon, Záznam hudby a zvuku Supraphon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Všechny šplechty Komplet a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Supraphon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Supraphon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Všechny šplechty Komplet
Právě si prohlížíte...

399,- Kč