Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tichý zabiják

Tichý zabiják

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tichý zabiják z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Tichý zabiják .

Detailní informace

Audiokniha MP3 Tichý zabiják:Druhá kniha mimořádné detektivní série, která se stala předlohou úspěšného seriálu Babylon BerlinBerlín roku 1930 – zářící metropole plná temných stínů V důsledku pádu světlometu při natáčení umírá zbožňovaná filmová diva Betty Winterová. Ale byla to vůbec nehoda? Vyšetřování přivádí Gereona Ratha do berlínských ateliérů, kde to vře, neboť nastala přelomová fáze celé branže. Svět dobývá zvukový film a mnohým ujíždí vlak: producentům, majitelům kin i hvězdám němé éry. Do toho zmizí herečka Vivian Francková. Insp...ektor se ocitá mezi soupeřícími filmovými producenty a navíc slíbí svému otci, že vypomůže kolínskému starostovi Konradu Adenauerovi v jisté delikátní záležitosti. Mezitím se u příležitosti pohřbu Horsta Wessela znovu vyhrocují pouliční spory mezi nacisty a komunisty… Druhý díl série s komisařem Gereonem Rathem, hlavním hrdinou literární předlohy úspěšného seriálu Babylon Berlin v režii Toma Tykwera (Lola běží o život, Parfém: Příběh vraha). Další řada se připravuje právě podle románu Tichý zabiják.Napsali o knize Tichý zabijákTichý zabiják byl pro mě jednou z nejočekávanějších knih roku. Oprávněně? Po přečtení musím spokojeně konstatovat, že ano (...) Dobu plstěných klobouků a cigaretového kouře dýcháte plnými doušky, navíc okořeněnou exkurzí do filmových studiích na přelomu němého a mluveného filmu.Čtenářské hodnocení na databazeknih.czČtení jsem si náramně užíval a ani mě nenapadlo tento díl srovnávat s Mokrou rybou. 600 stran uteklo ani nevim jak.Čtenářské hodnocení na databazeknih.czVolker KutscherVystudoval němčinu, filozofii a historii na univerzitě v Kolíně nad Rýnem a v rakouském Wuppertalu. Než v roce 1995 vydal svůj první detektivní román pod názvem Mokrá ryba (MOBA, 2017), pracoval jako novinář. Od roku 2004 žije v Kolíně nad Rýnem, kde se kromě žurnalistiky věnuje také psaní scénářů pro televizi a vlastní literární tvorbě. Celá osmidílná série detektivek s kriminálním komisařem Gereonem Rathem, která je zasazena do Berlína 20. – 30. let (období tzv. Výmarské republiky), se stala světovým bestellerem a vznikl podle ní neméně úspěšný televizní seriál Babylon Berlin v režii Toma Tykwera (Lola běží o život, Parfém: Příběh vraha).Jan TeplýPo studiu na pražské konzervatoři získal první angažmá v Klicperově divadle v Hradci Králové. Odtud v roce 1998 odešel do Divadla po Palmovkou, kde působí dodnes. Kromě toho hostoval v Divadle na Vinohradech a ve Švandově divadle, objevil se i na menších pražských scénách a v představeních v rámci Letních shakespearovských slavností. Hrál v několika filmech (např. Kožené slunce, Hezké chvilky bez záruky, Andělé všedního dne) a známý je z televizního seriálu Temný kraj, kde ztvárnil jednu z hlavních postav, a účinkoval i v dalších (např. Zdivočelá země, Kriminálka Anděl, Ulice, České století). Spolupracuje též s rozhlasem a věnuje se dabingu (daboval třeba hlavní postavu kriminálního komisaře Gereona Ratha v seriálu Babylon Berlin).

Produkt je výrobek značky Onehotbook.

Procházet zboží z kategorie Média Onehotbook, Záznam hudby a zvuku Onehotbook.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tichý zabiják a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Onehotbook a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Onehotbook najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tichý zabiják
Právě si prohlížíte...

369,- Kč