Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Šest klobouků aneb Jak myslet

Šest klobouků aneb Jak myslet

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Šest klobouků aneb Jak myslet z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Šest klobouků aneb Jak myslet .

Detailní informace

Audiokniha MP3 Šest klobouků aneb Jak myslet:Metoda, která spojuje kreativitu s kritickým a analytickým myšlenímDokážete zvýšit efektivnost vašeho myšlení?Naučte se efektivně myslet a používat metodu laterárního myšlení. Audiokniha Šest klobouků načtená Janem Faltýnkem vám představí stejnojmennou metodu světově uznávaného Edwarda de Bona. Teorie šesti klobouků je využívána v podnikání, ve světových vzdělávacích systémech i v managementu. Kniha je souborem technik tvůrčího a paralelního myšlení, které poskytují jednoduchý náhled pro zkoumání náp...adů a problémů prostřednictvím myšlení z různých perspektiv.“Myšlení ztěžuje především chaos. Snažíme se dělat příliš mnoho věcí najednou. Ze všech stran se na nás valí informace, zaplavují nás emoce, ale přitom musíme logicky myslet, nevzdávat se naděje a tvořivě řešit, na co nám síly stačí. Jako bychom žonglovali s příliš mnoha míčky najednou.”Šest barevných klobouků v praxiPrvního vydání se kniha Šest klobouků dočkala roku 1985 a během let se stala mnohamilionovým bestsellerem. Říkáte si, v čem tedy spočívá kouzlo této metody? Je to jednodušší, než si myslíte. Technika je založená na různých způsobech myšlení. Myšlenkou je, že si účastníci během diskuze nasazují různé barvy klobouků a dle toho se k danému problému budou muset vyjádřit z určené perspektivy. To účastníky přiměje přemýšlet různými způsoby, ale i vyjadřovat názory zpod bezpečí klobouku, které by jindy mohly zůstat nevyřčené.Jaké mají jednotlivé klobouky vlastnosti? Bílý klobouk zastupuje objektivní fakta a čísla. Červený klobouk představuje emocionální přístup. Černý klobouk mapuje negativní aspekty a argumenty, proč to či ono není možné. Žlutý klobouk je optimistický, vyjadřuje naději a pozitivní myšlení. Zelený klobouk symbolizuje tvořivost a nové myšlenky. Modrý klobouk se zabývá řízením a organizací myšlenkových procesů.Díky audioknize se naučíte- Změnit svůj způsob práce a interakce- Efektivněji uvažovat, plánovat a rozhodovat- Proměnit schůzky tak, aby pokaždé přinesly rychlé a směrodatné výsledky- Osvobodit své myšlení od zažitých reakcí

Produkt je výrobek značky Progresguru.

Procházet zboží z kategorie Média Progresguru, Záznam hudby a zvuku Progresguru.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

FOX Comp Boots White 42,5 Boty

Velikost 42,5 / White / Pro muže / Fox
6 999,- Kč
Detail

FOX Comp Boots White 44 Boty

Velikost 44 / White / Pro muže / Fox
6 999,- Kč
Detail

FOX Comp Boots White 44,5 Boty

Velikost 44,5 / White / Pro muže / Fox
6 999,- Kč
6 659,- Kč
Detail

FOX Comp Boots White 45 Boty

Velikost 45 / White / Pro muže / Fox
6 999,- Kč
6 659,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Šest klobouků aneb Jak myslet a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Progresguru a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Progresguru najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Šest klobouků aneb Jak myslet
Právě si prohlížíte...

299,- Kč