Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sága o Zaklínači

Sága o Zaklínači

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sága o Zaklínači z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Sága o Zaklínači .

Detailní informace

Audiokniha MP3 Sága o Zaklínači:Souborné vydání legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z CintryMeč, magie a vyzvědačské intriky. Souborné vydání legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Zaklínač, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami, přijímá do ochrany malé dítě – Překvapení. Netuší, že ve skutečnosti pečuje o plamen, který může zapálit celý svět. Příběh zlověstné věštby, lásky, krutosti a událostí, měnících tvář světa, vrcholí v mohutném... finále, v gejzíru imaginace, aby jednou provždy změnil fantastickou literaturu.Pentalogie obsahuje díly: Krev elfů, Čas opovržení, Křest ohněm, Věž vlaštovky a Paní jezera.VypnutoAndrzej SapkowskiNekorunovaný král současné slovanské fantasy se narodil v polské Lodži. Svou první povídku publikoval v roce 1986 v časopise Fantastyka a o pouhých šest let později už jeho napínavé příběhy putovaly k českým čtenářům. Jeho nejznámějším dílem jsou povídky a pětidílná sága o zaklínači Geraltovi z Rivie, muži-mutantovi, který chrání svět před magickými nestvůrami. Sapkowského Zaklínač byl také zfilmován a stal se námětem počítačové hry The Witcher. Na audioknihu Bouřková sezóna navazuje Sapkowského pětidílná Sága o Geraltovi a Ciri, kterou Tympanum začalo vydávat na podzim 2015, a povídkový soubor Meč osudu.Martin FingerČeský divadelní, filmový, televizní a rozhlasový herec. Byl významným představitelem éry Pražského komorního divadla v letech 2002–2012, kde získal dvakrát Cenu Alfréda Radoka za hlavní role v inscenaci Světanápravce od Thomase Bernharda a v Kafkově Procesu. Od roku 2012 je členem hereckého souboru Činoherního klubu v Praze. V televizi například ztvárnil roli Edvarda Beneše v cyklu České století. Držitel nominace na Českého lva (Odpad město smrt) a Ceny české filmové kritiky (Krásno). Pro Tympanum načetl audioknihy Michal přes noc, Zaklínač: Bouřková sezóna, pětidílnou ságu o Geraltovi a Ciri a povídkový cyklus Meč osudu.

Produkt je výrobek značky Tympanum.

Procházet zboží z kategorie Média Tympanum, Záznam hudby a zvuku Tympanum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sága o Zaklínači a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tympanum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tympanum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sága o Zaklínači
Právě si prohlížíte...

1196,- Kč