Různí interpreti – V zajetí démonů kolekce 1.-3. Blu-ray

Různí interpreti – V zajetí démonů kolekce 1.-3. Blu-ray
719 719 990
719,- Kč

Původní cena: 719,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – V zajetí démonů kolekce 1.-3. Blu-ray z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – V zajetí démonů kolekce 1.-3. Blu-ray .

Detailní informace

Komplet obsahuje 3x BluRay - 3 filmy
1. V zajetí démonů 2013 Manželé Roger a Carolyn Perronovi se se svými pěti dcerami přestěhují do zchátralého domu na statku v Harrisville na Rhode Islandu. Jejich pes ale odmítá do domu vstoupit. Už během první noci se ale začínají dít paranormální události. Ozývají se zvláštní zvuky, v určitý čas se zastaví všechny hodiny, obrazy padají samy od sebe a všichni mají pocit, že v místnosti s nimi někdo je. Jedna z dcer má noční můry, ve kterých se setkává s děsivým démonem, který jí říká, že chce, aby její... rodina zemřela. Na statek přijíždějí vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi. To, co se Warrenovým jeví jako banalita, se brzy stává nejtěžším a nejhrůznějším případem jejich kariéry. Podaří se jim pomoct rodině ovládané hrůzostrašnými silami? Bonusy: • V zajetí démonů: Tváří v tvář hrůze Prožijte ještě jednou opravdový horor při vyprávění Perronových o jejich téměř desetiletém soužití s ďábelskými silami na rodinné farmě. • Život…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – V zajetí démonů kolekce 1.-3. Blu-ray a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – V zajetí démonů kolekce 1.-3. Blu-ray
Právě si prohlížíte...

719,- Kč