Různí interpreti – Na doraz DVD

Různí interpreti – Na doraz  DVD
109 109 1713
109,- Kč

Původní cena: 109,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Na doraz DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Na doraz DVD .

Detailní informace

Riskuje všechno a nezastaví se před ničím…!
Přepracovaná servírka Karla Dysonová je svobodná matka, která svědomitě vychovává svého milovaného šestiletého syna Frankieho. Když s ním jde jednoho dne do zábavního parku, stačí jen malá chvilka nepozornosti při důležitém telefonátu ohledně svěření syna do péče, a Frankie se ztratí. Karla ho po parku hledá a náhle si všimne, že ho dvě neznámé osoby, žena a muž, vlečou do starého zeleného fordu a ujíždějí s ním. Karla se rozhodne syna za každou cenu zachránit, i když nemá žádnou pomoc a ztratila... telefon. Nasedá do auta a pronásleduje únosce. Doufá, že si jejich nebezpečného počínání všimne policie, ale nemá štěstí. Když únosce dohání, jasně ji varují, ať jim dá pokoj, jinak Frankie zemře. Karla slibuje, že se pro Frankieho vrátí, a taky to hned udělá a pronásleduje únosce dál. Snaží se upoutat pozornost policie, ale únosci policistu na motorce zneškodní. Pak únoskyně nastoupí ke Karle do auta a slíbí, že za 10 tisíc syna pustí. Karla s…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Na doraz DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Na doraz DVD
Právě si prohlížíte...

109,- Kč