Různí interpreti – Lovci pokladů Blu-ray

Různí interpreti – Lovci pokladů  Blu-ray
219 219 1825
219,- Kč

Původní cena: 219,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Lovci pokladů Blu-ray z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Lovci pokladů Blu-ray .

Detailní informace

Od producenta filmové trilogie Piráti z Karibiku, Jerry Bruckheimera, a režiséra Jona Turteltauba (Fenomén) přinášíme film Lovci pokladů. V napínavém a dobrodružném příběhu je hlavní hrdina držitel Oscara za nejlepší herecký výkon ve filmu Leaving Las Vegas Nicolas Cage na stopě bájného pokladu. Film vás v nové kvalitě Blu-ray ohromí ještě víc než dřív. Benjamin Gates (N. Cage) je od dětství posedlý pokladem Templářů a ve své urputnosti luští starodávné hádanky, které ho k němu mají dovést. Když si Gates uvědomí, že bude muset ukrást americkou ...Deklaraci nezávislosti, klíčovou stopu k tajemnému pokladu, aby se nedostala do rukou jeho úhlavního nepřítele (Sean Bean, trilogie Pán prstenu), dobrodružství začíná. Držte si klobouky, protože budete svědky honiček, ze kterých vás bude mrazit, a zvláštních efektů, ze kterých vám naskočí husí kůže. To vše v nevídané audiovizualní kvalitě! Pohodlně se usaďte a užijte si neobyčejné dobrodružsví, ve kterém jde opravdu o hodně. Užijte si Lovce…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Lovci pokladů Blu-ray a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Lovci pokladů Blu-ray
Právě si prohlížíte...

219,- Kč