Různí interpreti – Jamesová: Vánoční vražda CD - 7% sleva

-7%
Různí interpreti – Jamesová: Vánoční vražda CD
249 269 2262
249,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Jamesová: Vánoční vražda CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Jamesová: Vánoční vražda CD .

Zlevněné zboží

Co se stalo na Vánoce roku 1940 v bohatém domě s dobrou pověstí? Co vyšetřila policie a co zjistila P. D. Jamesová?
Vánoční vražda v zamčené knihovně aneb zážitek, který přivedl slavnou spisovatelku P. D. Jamesovou k psaní detektivních příběhů.
Britská autorka Phyllis Dorothy Jamesová (1920–2014) bývá označována za nástupkyni Agathy Christie. Napsala na dvě desítky knih, z nichž většina měla příznivý ohlas. Proslula detektivními romány s postavou mírně rezervovaného, inteligentního a pohledného komisaře Adama Dalglieshe. Popularitu si... získala i filmová zpracování jejích napínavých příběhů. Český rozhlas natočil dramatický seriál Zahalte jí tvář (2014), četbu z knihy Pachuť smrti (2020) a dramatizaci povídky Vánoční vražda (2020). Přestože P. D. Jamesovou bavilo vyprávění příběhů už od dětství, psát začala až v polovině 50. let 20. století. Ve svých detektivkách využila zkušenosti z práce státní úřednice v kriminální sekci ministerstva vnitra. výrazně ji však ovlivnil i vlastní…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Jamesová: Vánoční vražda CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Jamesová: Vánoční vražda CD
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

249,- Kč