Různí interpreti – Bílé vánoce DVD

Různí interpreti – Bílé vánoce DVD
169 169 1980
169,- Kč

Původní cena: 169,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Bílé vánoce DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Bílé vánoce DVD .

Detailní informace

Populární píseň Irvinga Berlina "Bílé Vánoce" zazněla v podání Binga Crosbyho poprvé ve filmovém muzikálu Holiday Inn (1942) a získala Oscara. Už od té doby se datují pokusy o vytvoření stejnojmenného muzikálu, jež byl ovšem realizován až o dvanáct let později. Jeho zápletka je velmi jednoduchá a byla částečně opsána právě z Holiday Inn. Dvojice úspěšných kabaretních umělců se rozhodne pomoci bývalému veliteli z válečných let a rozhodne se v jeho rekreační chatě ve Vermontu uspořádat benefiční koncert. Při té příležitosti se dvoří sesterské dvo...jici přitažlivých zpěvaček. Společnost Paramount nešetřila náklady a film vyrobila jako svou první produkci v novém širokoúhlém systému VistaVision. Její péče se vyplatila, neboť film se stal divácky nejúspěšnějším titulem roku a postupem let také neodmyslitelnou součástí vánočního televizního vysílání. Partnerem Binga Crosbyho měl původně být Fred Astaire. Ten ovšem v té době zvažoval ukončení kariéry, a tak byl místo něho obsazen Donald…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Bílé vánoce DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Bílé vánoce DVD
Právě si prohlížíte...

169,- Kč