Různí interpreti – Avatar: The Way of Water - Edice v rukávu Blu-ray

Různí interpreti – Avatar: The Way of Water - Edice v rukávu Blu-ray
579 569 2211
579,- Kč

Původní cena: 569,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Avatar: The Way of Water - Edice v rukávu Blu-ray z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Avatar: The Way of Water - Edice v rukávu Blu-ray .

Detailní informace

Komplet obsahuje 2x BluRay - bonusový disk
Film Avatar: The Way of Water nabízí filmový zážitek na zcela nové úrovni. James Cameron vrátí diváky zpět do nádherného světa Pandory ve velkolepém a strhujícím dobrodružství plném akce. Ve filmu Avatar: The Way of Water se po více jak deseti letech znovu setkáváme s Jakem Sullym, Neytiri a jejich dětmi, kteří stále bojují za to, aby se udrželi v bezpečí a naživu.
Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky Dolby Digital DTS-HD Master 5.1 anglicky DTS HD, Dolby Digital 5.1 česky Dolby Digital, Dolby Di...gital 5.1 polsky Dolby Digital Titulky: anglické, české, polské

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Avatar: The Way of Water - Edice v rukávu Blu-ray a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Avatar: The Way of Water - Edice v rukávu Blu-ray
Právě si prohlížíte...

579,- Kč