Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Prokletá věž

Prokletá věž

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Prokletá věž z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Prokletá věž .

Detailní informace

Audiokniha MP3 Prokletá věž:Audiokniha Prokletá věž přináší plnokrevné fantasy dobrodružství ze světa, kde se dýka a odvaha dokážou postavit i mocné magii... Autorka Michaela Merglová, čte Jana Štvrtecká. Režie Ondřej Černý.
V uličkách kolem přístavních doků šlo o život vždycky. Jenže teď tu začínají mít problémy i někdejší páni temných zákoutí a nočních přepadů. Nový vládce zlodějského podsvětí jde tvrdě po své konkurenci a všem jeho protivníkům začaly krušné časy.
Lovka a její banda musí zmizet. Bez peněz se ale nový život začíná tě...žko, a tak se rozhodnou pro zatraceně riskantní akci, na kterou ale potřebují dostat z vězení nejlepšího zloděje všech dob. Jenže ten celou partu před lety zradil, a i když jsou to jen oni, kdo jej dělí od zhoupnutí se na provaze, najít ztracenou důvěru nebude jednoduché. A to je ještě čeká ta nejtěžší zlodějna všech dob – poklad v prastaré čarodějné věži. Odměna ovšem stojí za to.
MICHAELA MERGLOVÁ Plzeňská rodačka byla třikrát pasována na Lady řádu fantasy v soutěži O nejlepší fantasy a v posledním ročníku se stala vítěznou nositelkou meče. Kromě sborníků z literárních soutěží jako Žoldnéři fantasie nebo Cena Karla Čapka se její povídky objevily také v antologiích Mladé čarodějky (2017), Mlok (2017), Koleje smrti (2018) či Ve stínu magie (2019). V současné době dává dohromady v editorské spolupráci s Leošem Kyšou antologii pulpových povídek Krásky a vetřelci.
I když už vyzkoušela různé žánry, nejraději se vrací ke klasické fantasy meče a magie. Knižně debutovala v roce 2019 úspěšnou hrdinskou fantasy Píseň oceli a hned o rok později zavedla čtenáře do drsného špinavého přístavu v románu Prokletá věž (2020).
Kromě psaní spolupracuje jako recenzentka s časopisem Pevnost, žije v Praze a pracuje v reklamě. A když ji všechno štve, staví se na józe na hlavu.
JANA ŠTVRTECKÁ Jana Štvrtecká je členkou činohry Národního divadla v Brně, kde ztvárnila řadu výrazných rolí (Poprask na laguně, Zločin a trest, Pohádka máje, Treperendy, Sen noci svatojánské, Krvavá svatba, Králova řeč, Saturnin, Mirandolína a další). Působí také jako pedagožka na Divadelní fakultě JAMU, kde vyučuje techniku jevištní mluvy a umělecký přednes. Pravidelně spolupracuje s Českým rozhlasem a namlouvá audioknihy. Dvakrát byla nominována na cenu v anketě Neviditelný herec. Jana Štvrtecká má také velké zkušenosti s televizním a filmovým dabingem. V roce 2016 obdržela dabingovou cenu Františka Filipovského za roli Vandy ve filmu Venuše v kožichu.

Produkt je výrobek značky Audiotéka.

Procházet zboží z kategorie Média Audiotéka, Záznam hudby a zvuku Audiotéka.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prokletá věž a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audiotéka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audiotéka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prokletá věž
Právě si prohlížíte...

349,- Kč