Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pán prstenů - trilogie

Pán prstenů - trilogie

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pán prstenů - trilogie z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Pán prstenů - trilogie .

Detailní informace

Audiokniha MP3 Pán prstenů - trilogie:Audioknižní trilogie Pán prstenů představuje Tolkienovo zakladatelské dílo světové fantasy o celkové délce téměř 60 hodinMoc může spočívat v té nejmenší z věcí...V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem. Spojené armády lidí a elfů nakonec Saurona porazily a prsten mu odňaly, tato magická věc se však ztratila, aby po mnoha letech padla do rukou Bilba Pytlíka. Trilogie Pán prstenů vypráví o nebezpečné cestě... Bilbova příbuzného Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.Audioknižní trilogie představuje Tolkienovo zakladatelské dílo světové fantasy v nezkrácené podobě o celkové délce téměř 60 hodin. Strhující příběh, v němž jsou vybojovány bitvy mezi dobrem i zlem: mezi armádami na bitevních polích i v srdcích jednotlivců, čte herec a dabér Aleš Procházka.Od téhož autora Tympanum rovněž vydalo dobrodružný příběh Hobit.

Produkt je výrobek značky Tympanum.

Procházet zboží z kategorie Média Tympanum, Záznam hudby a zvuku Tympanum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pán prstenů - trilogie a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tympanum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tympanum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pán prstenů - trilogie
Právě si prohlížíte...

897,- Kč