Ondřej Škoch, Zuzana Homolová – Prší na habry

Ondřej Škoch, Zuzana Homolová – Prší na habry
129 129 594
129,- Kč

Původní cena: 129,- Kč


Hodnocení:


Ondřej Škoch, Zuzana Homolová – Prší na habry z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Ondřej Škoch, Zuzana Homolová – Prší na habry .

Detailní informace

CD "Prší na Habry" je v pořadí třetím autorským projektem hudebníka Ondřeje Škocha, který představuje zhudebněné básně francouzské básnířky Suzanne Renaud, manželky básníka a grafika Bohuslava Reynka. Album pokračuje v linii žánrové různorodosti předchozí desky "První sníh", přichází však s výrazným speciálním hostem ovlivňujícím celkové vyznění desky, kterým je slovenská písničkářka Zuzana Homolová.
Rytmickou sekci opět vytvořili přední čeští jazzoví hudebníci Jan Linhart (bicí) a Petr Tichý (kontrabas). Na indická tabla, didgeridoo a udu... byl přizván progresivní hudebník Tomáš Reindl, na cajon perkusista Tokhi.
Produkce desky se kromě Ondřeje a Štěpána Škochových opět ujal Darek Král, skladatel divadelní hudby, který na desku zároveň nahrál klavír a klávesy. Stejně jako předchozí alba bylo i "Prší na habry" natočeno ve studiu All Senses Production Štěpána Škocha. Speciální host Zuzana Homolová, která proslula zejména jako interpretka lidových balad, má na svém kontě spolupráci s…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ondřej Škoch, Zuzana Homolová – Prší na habry a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Ondřej Škoch, Zuzana Homolová – Prší na habry
Právě si prohlížíte...

129,- Kč