Martin Zahálka – Vondruška: Zásnubní prsten - Letopisy královské komory

Martin Zahálka – Vondruška: Zásnubní prsten - Letopisy královské komory
379 379 1768
379,- Kč

Původní cena: 379,- Kč


Hodnocení:


Martin Zahálka – Vondruška: Zásnubní prsten - Letopisy královské komory z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Martin Zahálka – Vondruška: Zásnubní prsten - Letopisy královské komory .

Detailní informace

Jiří Adam z Dobronína řeší zapeklitý mord.
Během jednoho týdne zmizí na Starém Městě pražském tři pohledné mladé dívky. Pátrání po nich se ujme Jiří Adam z Dobronína, vzápětí však dojde k vraždě zlatnického tovaryše.
Během jednoho týdne zmizí na Starém Městě pražském tři pohledné mladé ženy se zlatými vlasy.Souvisí spolu tato záhadná zmizení? Tuto a mnoho dalších otázek si pokládá královský písař Jiří Adam z Dobronína, který se společně s bakalářem Petrem a jehou milou Rozárkou ujímá pátrání. V zájezdním hostinci za městskými branami ...narazí na stopu jedné zmizelé, mezitím však dojde k vraždě. O život přijde zlatnický tovaryš, který pomáhal se zhotovením zásnubního prstenu pro poslední ze zmizelých dívek. Jak spolu poslední události souvisí? Leží klíč k řešení zločinu ve vykřičeném domě poblíž Vltavy? Užitečnou roli tentokrát sehraje Rozárka, která se dokáže bystře pohybovat mezi lehkými ženami a získat tak potřebné informace...
Vlastimil Vondruška (1955)
Český historik,…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Martin Zahálka – Vondruška: Zásnubní prsten - Letopisy královské komory a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Martin Zahálka – Vondruška: Zásnubní prsten - Letopisy královské komory
Právě si prohlížíte...

379,- Kč