Martin Preiss – Stručovský: Zavátá sněhem CD-MP3

Martin Preiss – Stručovský: Zavátá sněhem CD-MP3
399 399 714
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Martin Preiss – Stručovský: Zavátá sněhem CD-MP3 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Martin Preiss – Stručovský: Zavátá sněhem CD-MP3 .

Detailní informace

Policistům utíká čas, který pracuje pro vraha. A ten nesmí uniknout. Knihkupec a bývalý policajt Matěj Mlynář pátrá po pohřešované dívce. Svižná detektivka udržuje posluchače v napětí od prvních stránek do samotného konce.
Knihkupectví na malém městě vládne bývalý policajt Matěj a k ruce má studentku Rebeku. Jejich světem jsou knížky, ale jinak nemají nic společného. Opravdu nic? Matěj kdysi Rebečina tátu usvědčil z přepadení benzínky. Otec se teď vrací na svobodu a chce vidět dceru. Ta však zmizí a její tělo se najde v lese. Matějovi se v...racejí policejní instinkty. Proč měla Rebeka v pokoji ukrytých sto tisíc? A co tam dělají sáčky s drogami? Pomůže dopadnout vraha Rebečin román uložený v počítači? Svižná detektivka odehrávající se v Jindřichově Hradci udržuje posluchače v napětí až do samotného konce.
Martin František Stručovský (1989) Jindřichohradecký knihkupec, který stvořil postavu pátrače Matěje Mlynáře, bývalého policisty a nynějšího knihkupce, hrdiny jeho tří knížek. Autor…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Martin Preiss – Stručovský: Zavátá sněhem CD-MP3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Martin Preiss – Stručovský: Zavátá sněhem CD-MP3
Právě si prohlížíte...

399,- Kč