Marcell – Hovory domů CD

Marcell – Hovory domů CD
399 399 1516
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Marcell – Hovory domů CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Marcell – Hovory domů CD .

Detailní informace

Zpěvák Marcell vydává debutové album Hovory domů. Talentovaný zpěvák, hudební skladatel a producent Marcell vydává svoji dlouho očekávanou debutovou desku s názvem Hovory domů. Album se připravovalo dva roky a natáčelo se v Praze, Berlíně a Londýně. Posluchači na něm najdou patnáct skladeb, včetně hitů jako Tvůj svět, Jablko/Skořice nebo Nevim ve spolupráci s Benem Cristovao. „Název Hovory domů souvisí s tím, že jsem čtyři roky žil mezi Londýnem a Prahou. S rodinou, kamarády a mou manželkou jsem byl v kontaktu velmi často přes telefon. V rámci ...vztahů to bylo složité období a vzhledem k tomu, že deska reflektuje právě tuto dobu, odráží se to i v textech spousty písní,“ prozradil Marcell. Vydání nového alba doprovází i originální promo. Na billboardech a plakátech po Praze se objevilo telefonní číslo, na které mohli fanoušci zdarma zavolat a v premiéře si poslechnout ukázky z nové desky. Telefonní linka s číslem 800 111 003 je stále aktivní. Billboardy i plakáty doplňuje fotografie…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Marcell – Hovory domů CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Marcell – Hovory domů CD
Právě si prohlížíte...

399,- Kč