L.D. Totenkopf – Pod tlakem LP

L.D. Totenkopf – Pod tlakem LP
649 649 1008
649,- Kč

Původní cena: 649,- Kč


Hodnocení:


L.D. Totenkopf – Pod tlakem LP z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným L.D. Totenkopf – Pod tlakem LP .

Detailní informace

Doba krátce po sametové revoluci přinesla nové možnosti i do hudebního podzemí. V rámci porevoluční euforie vzniklo obrovské množství kapel, každý víkend se pořádaly desítky koncertů a vycházející desky běžný posluchač ani nestíhal sledovat. Do toho přišel příval "nové" hudby ze zahraničí a v tomto bujícím kvasu se občas stalo, že kapela, které by se za jiných podmínek dostalo velké pozornosti, tak trochu zapadla. Toto je částečně případ i strakonických L.D.TOTENKOPF.
Kapela vzniklá po odchodu zpěváka Karla Bouši, kytaristy Matěje a basáka... Martina z tehdy rozjetého Telexu. Všichni hnáni touhou hrát ještě rychleji a brutálněji zakládají novou kapelu. Ludvíkova der Totenkopf se svým agresivním raw core kombinujícím prvky rychlého amerického osmdesátkového hardcore, thrash metalových riffů, typicky telexovských postupů a frázování prožívá poměrně rychlý start, kdy odehrává velké množství koncertů i mimo domácí region. V roce 1991 vychází první "živákové" demo a ještě týž rok přichází…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

L.D. Totenkopf – Pod tlakem LP a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

L.D. Totenkopf – Pod tlakem LP
Právě si prohlížíte...

649,- Kč