Jiří Zavřel – Stalker

Jiří Zavřel – Stalker
299 299 660
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Jiří Zavřel – Stalker z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Jiří Zavřel – Stalker .

Detailní informace

Předloha kultovního sci-fi filmu Andreje Tarkovského.
Pásmo, to je oblast v nejmenované oblasti v Severní Americe, kde byly nalezeny tajemné stopy po návštěvě z vesmíru. Není jasné, zda zde havarovalo kosmické plavidlo, spadl meteorit se zvláštními vlastnostmi, a nebo zde jen tajemná mimozemská inteligence udělala krátkou zastávku na cestě a zmizela neznámo kam. Přísně střežená a vojensky izolovaná zóna přitahuje jako magnet stalkery, "slídiče". Stalkeři tajně vnikají z hraničních oblastí do Pásma a riskují svůj život při střetu s neznámým...i mimozemskými silami, aby odtud vynesly zasažené předměty, střepiny. Za tyto objekty s podivnými vlastnostmi, na zbytku zemského povrchu zcela nevídanými, jsou ochotni překupníci na černém trhu zaplatit pohádkové částky. Jedním z nich je i vnitřně rozpolcený Roderick Shoehardt. Žádný ze stalkerů však netuší, jaké nebezpečí představují nejen pro ně samotné, ale i pro jejich potomky. Pásmo si účtuje vysokou cenu. A zaplatit musí všichni. Někde v jeho…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jiří Zavřel – Stalker a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Jiří Zavřel – Stalker
Právě si prohlížíte...

299,- Kč