Jaromír Honzák – Twenties CD

Jaromír Honzák – Twenties CD
279 279 739
279,- Kč

Původní cena: 279,- Kč


Hodnocení:


Jaromír Honzák – Twenties CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Jaromír Honzák – Twenties CD .

Detailní informace

Kontrabasista Jaromír Honzák, jedna z klíčových postav tuzemské jazzové scény, nositel pěti cen Anděl za jazzové album roku a také stálice katalogu Animal Music, přichází s novým studiovým albem „Twenties“, které vyjde 2. prosince 2022. Opět jej nahrál se svou stálou kapelou ve složení David Dorůžka (kytara), Vít Křišťan (klávesové nástroje), Luboš Soukup (saxofon, klarinet, flétna) a Martin Novák (bicí a perkuse). Stylově se Honzák na novém albu posouvá více směrem ke kompoziční jednoduchosti, založené na melodických vzorcích a repeticích, při...bylo také ambientních zvukových ploch, které mu dodávají meditativnější charakter. „Twenties je třetím albem, natočeným ve stejném obsazení, s muzikanty, kteří mě znají a rozumí mi. Jeho koncepcí (spíše jen intuitivní) bylo dát průchod všem vlivům a podnětům na mojí hudební cestě – těm novějším, jako je vliv středověké hudby a raného vícehlasu, i těm starším, jako je můj vztah k elektrickému jazzu, fusion i popu. Zároveň jsem chtěl svou hudbu…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jaromír Honzák – Twenties CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Jaromír Honzák – Twenties CD
Právě si prohlížíte...

279,- Kč